Bruno går på utlån?

Forhandlingene fortsetter om fremtiden til Cheyrou. Baros ser frem til å møte Benitez. Houllier til Coventry? Dagens ryktebørs...

Som vi skrev i går på disse sidene forhandles det nå om Bruno Cheyrou og en mulig retur til hjemlandet. Marseille har vist interesse for midtbanespilleren, uten enda å ha tilfredstilt Liverpools prisforlangende. De regner likevel fortsatt med at det blir inngått en avtale. Slik det står nå kan det imidlertid være mest aktuelt med en utlånsavtale. Formannen for laget som slo ut Liverpool av UEFA-Cupen denne sesongen sier at forhandlingene fortsatt går i riktig retning, men at det trolig ender med en utlånsavtale. 26-åringen gjorde 12 kamper for Liverpool forrige sesong.

 

Baros på ferie uten å treffe Rafa

Dersom ikke noe uventet skjer, vil Milan Baros ende opp som toppscorer i Euro 2004 med sine fem mål i mesterskapet. Han er nå på vei hjem før han skal ut på ferietur sammen med kjæresten. Det betyr at han enda ikke har fått snakket med Rafael Benitez om fremtiden hans på Anfield. Baros ble nesten solgte i fjor sommer av en manager med minimal tillit til det unge spisstalentet fra Tsjekkia. I stedet for å forsøke å formen en rå vare holdt Houllier på å selge ham like før sesongstart 2003/04. Usikkerheten han har opplevd i den røde trøya gjør at han er en av dem som med stor spenning ser frem til å møte Liverpools første spanjol.

 

Coventry vil ha Houllier

Forretningsmannen Joe Dhinsa forsøker å sikre seg kontroll over Coventry City. Den unge mangemillionæren har jobbet hardt for å ta over styringen i 1. divisjonsklubben før sesongstart. Nå håper han å hente inn Gérard Houllier som ny manager. Dhinsa håper å få til et møte med Houllier for å diskutere saken videre.

 

Ryktebørsen…
Til tross for at Liverpool brukte £14M på Frankrikes toppscorer i går, forventer de fleste en eller to nye spillere til på treningsfeltet når spillerne samles til sesongoppkjøringen 12. juli. Ironisk nok ble Cissé kjøpt av Houllier – forgjengeren til dagens manager. Benitez har enda ikke kjøpt en eneste spiller på egenhånd. Formann David Moores har helt sikkert ikke tenkt å legge bort sjekkheftet enda. På ryktebørsen snakkes det nå om et forsøk på å kapre Bosmann-spilleren Edgar Davids under nesa på Tottenham.  31-åringen ser ut til å forlate Juventus i sommer. Igjen snakkes det også om et nytt forsøk på å sikre seg talentfulle Rafael van der Vaart. Ajax-kapteinen har blitt fulgt av Liverpool lenge. Den offensive midtbanespilleren har ikke spilt spesielt bra i EM, og var for bare noen måneder siden jaget av de fleste storklubber i Europa.