Carra: - Kan avgjøre selv

Jamie Carragher sier Liverpool kan avgjøre kampen om 4. plassen på egenhånd. Kenny Dalglish blir tilbudt rolle i Darlington. Salif Diao tilbake i trening.

Carragher mener det ikke finnes unnskyldinger gode nok dersom Liverpool ikke klarer å sikre seg 4. plassen i Premier League. Av de åtte siste kampene skal fem av dem spilles på Anfield.

- Vinner vi de fem kampene, og samtidig plukker poeng i et par av bortekampene skal det normalt holde. Backen innrømmer at gårsdagens kamp var skuffende og at de heller ikke vil forsøke å bortforklare det. – Men vi er i en bedre posisjon nå enn før kampen, legger han til. På slutten av sesongen kan det ene poenget avgjøre mye.

Til tross for et par tøffe kampen i innspurten, blant annet borte mot Arsenal og United, forblir han optimist. – Normalt løfter vi oss når vi spiller mot bedre motstandere. Det tror jeg også vi gjør denne gangen.

 

King Kenny til Darlington?

Den tidligere Liverpoolspilleren, Dave Hodgson, frir til sin tidligere lagkamerat Kenny Dalglish i kampen om å redde Darlington fra konkurs. Klubben er nå under administrasjon og forhandlinger pågår for å finne nye eier. Med Kenny Dalglish på plass i en rådgiverstilling har Hodgson tro på at klubben vil bli enda mer attraktiv for de nye eierne. ”Klubben med den nye banen” risikerer i verste fall å bli slettet fra ligasystemet.

 

Salif Diao er tilbake i trening etter å ha gått skadet siden African Nations Cup.