Carra starter for England?

Jamie Carragher ligger an til å starte bare sin tredje landskamp når England spiller mot Sverige i kveld. Sami Hyypiä ønsker forlengelse av kontrakten.

Liverpools allsidige forsvarsspiller har spilt 10 ganger for England tidligere, men bare startet to ganger. Det er nå fem år siden Carra debuterte mot Ungarn i april 1999, da han kom inn som innbytter for Rio Ferdinand. I samme kamp debuterte for øvrig også Emile Heskey. De to kampene han har fått tillitt fra start var mot Nederland og mot Sverige på Old Trafford i 2001. Etter det vi forstår ligger Carragher godt an til å få spille fra start i kveld – det gjør selvsagt også lagkamerat Steven Gerrard som bærer kapteinsbindet mot de gulblå.

 

Hyypiä villig til å forlenge

Fra den finske landslagsleiren som oppholder seg på Malta for tiden, har Sami Hyypiä hintet om en forlengelse av kontrakten på Anfield. 30-åringen ønsker gjerne å forlenge oppholdet på Anfield utover de to årene som er igjen av avtalen.
- Hvis de ønsker vil jeg ikke ha problemer med å signere en forlengelse av kontrakten. Liverpool er en topp klubb og jeg trives veldig godt. Jeg har også en veldig godt forhold til supporterne, sier finnen.

Etter å ha blitt slått ut av Portsmouth i FA-Cupen og Marseille i UEFA-Cupen innrømmer Sami at det ikke har vært noen god sesong for klubben.

- Det har ikke vært en positiv sesong for oss. Likevel tror jeg Liverpool kommer til å knipe 4. plassen og kvalifiseringsplassen til Champions League. Det er fortsatt ikke godt nok, men likevel et ørlite plaster på såret, avslutter den tidligere kapteinen.

En av våre frigitte unggutter, Michael Foley Sheridan, er aktuell for flere irske klubber. St. Patrick’s er en av den som har fulgt U-21 landslagsspilleren nøye den siste tiden.