Cissé håper på Houllier

Djibril Cissé håper Houllier fortsatt er manager når han ankommer. – Han er den jeg har forhandlet frem avtalen med, uttaler spissen. Sami Hyypiä fornøyd med vinnermålet.

En av dem som håper Gérard Houllier fortsatt har jobb på Anfield etter sommerferien er Frankrikes toppscorer Djibril Cissé. Han uttaler at mange klubber var ute etter signaturen hans, blant annet Real Madrid. – Jeg kunne ha gått til Real. Jeg fikk to tilbud fra dem. Likevel vurderte jeg Liverpool som en bedre overgang for meg, sier spissen og snakker som om alt ved overgangen allerede er klart. Cissé legger til at Houllier har vært meget sentral i forhandlingene, og at det ikke vil være en fordel for ham dersom manageren forsvinner etter sesongslutt. – Jeg håper av hele mitt hjerte at han beholder jobben ellers kan flytting og spill for ny klubb bli enda vanskeligere for meg. Houllier er den jeg har snakket med, forhandlet med og gjort avtalen med. Hvis han er borte når jeg kommer vil det bli tøffere for meg å etablere meg på laget, spår stjernespissen.

 

Sami fornøyd med vinnermålet

Vinnermålet mot Wolves to minutter på overtid var en lettelse for alle involvert med Liverpool. Det innrømmer ikke minst målscoreren selv, tidligere kaptein Sami Hyypiä. – Det var deilig å se ballen fyke inn i nettet på overtid. Jeg håper alltid på et mål når jeg går opp på corner, og når man scorer på overtid er det som regel nok til å vinne kamper. Finnen var imidlertid ikke fornøyd med spillet de presterte. – Lenge så det ut til å bli en frustrerende dag for oss. Vi spilte ikke bra, og vinden var til tider vanskelig og gjorde forholdene vrine. Med gårsdagens seier har vi imidlertid mulighet til å styre vår egen skjebne, konkluderer han.