Damien Duff aktuell?

Den irske kantspilleren kan komme til å ende i Liverpool. Champions League-kvalik på ITV. El-Hadji Diouf og Bruno Cheyrou i fransk link.

Torsdag forsikret Chelsea på sine hjemmesider at Scott Parker og Damien Duff blir værende i klubben neste sesong. Det skjedde etter at spillerne ble linket til Liverpool i en byttehandel med Steven Gerrard. Men etter hva liverpool.no erfarer, er det ikke utenkelig med en overgang for Duff. På Stamford Bridge kan iren vente seg tøff konkurranse fra den nederlandske nyervervelsen Arjen Robben. Duff skal dessuten ha et ønske om å spille i Nordvest-England, samtidig som Liverpool over lang tid har vært interessert i spilleren. Gérard Houllier forsøkte for eksempel å signere Duff ved minst to anledninger, senest sist sommer. Akkurat hva Rafael Benítez mener om den irske landslagspilleren, er ikke kjent, men han skal ha en uttalt forkjærlighet for klassisk flankespill. Ettersom Gerrrard signerte en ny fireårskontrakt i november i fjor, sitter Liverpool med relativt gode forhandlingskort, skulle et salg bli aktuelt. Midtbanespilleren trenger derfor ikke å få en lett vei fra Merseyside til hovedstaden, dersom det er dette han har bestemt seg for. The Gurardian antydet i går at Liverpool kan komme til å stille krav om å få Damien Duff i retur dersom Steven Gerrard går til Chelsea.

 

CL-kvalik på ITV

Den engelske TV-stasjonen ITV har snappet rettighetene til Liverpools kvalikkamper i Champions League foran snuten til BSkyB. ITV kan tas inn med spesielt utstyr i enkelte av de delene av Norge som ligger nærmest England, men for Liverpool-fans bosatt andre steder i landet, betyr kjøpet at kampen kan bli vanskelig å få sett andre steder enn eventuelt på Liverpools hjemmesider.

 

Ryktebørsen

El-Hadji Diouf og Bruno Cheyrou linkes igjen til franske Marseille, og sistnevnte har tidligere uttalt at han kunne tenke seg en retur til hjemlandet hvis det kan hjelpe ham til å med til VM i Tyskland om to år.