Diao i samtaler med Portsmouth

Salif Diao kan bli nestemann ut døra på Anfield. FIFA gir England tillatelse til å benytte flere innbyttere under pre-season. Beskjeden økning av billettprisene. Reservene åpner mot City.

Salif ikke med i fremtidsplanene

Liverpool har gitt Salif Diao tillatelse til å snakke med manager Harry Redknapp angående en mulig overgang til Portsmouth.  Et tydelig tegn på at man på Anfield ser på senegaleseren som en av de man ønsker å få vekk fra lønningslisten.  Redknapp skal være på utkikk etter en defensiv midtbanespiller til å erstatte Alexei Smertin, men er trolig mest interessert i å hente inn Diao på et års lån.

 

Ubegrenset antall innbyttere pre-season

Det engelske fotballforbundet har fått i stand en avtale med FIFA om at man kan benytte et ubegrenset antall innbyttere under treningskampene foran sesongen.  Etter at en rekke landskamper ble påvirket ved at man benyttet en hel mengde reserverer besluttet Sepp Blatter & Co å sette opp en lov som kun gir tillatelse til å kun bruke seks innbyttere i vennskapskamper.  For klubber under oppkjøring til sesongen vil det imidlertid være viktig å kunne la mange spillere få spilletid.  FA Chief Executive Mark Palios kunne dermed fortelle:  ”Jeg er glad for at FIFA har hørt på våre innvendinger og klargjort situasjonen.  Å ha et ubegrenset antall innbyttere i pre-season kamper er både i klubbenes og spillernes interesse, og vil tillate skikkelige forberedelser foran den kommende sesongen."

Den nye lovendringen vil bli tatt opp til ny formulering i september.

 

£1 ekstra på Anfield

Liverpool FC har øket sine billettpriser med £1 neste sesong.  Det betyr at det vil koste £28 på The Kop for kategori A kamper, og £30 for øvrig på stadion.  I kategori B vil det koste henholdsvis £26 og £28.  Dette gjelder for kamper i Premier League.  Kategori A kamper er oppgjørene mot Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Chelsea, Everton, Manchester City, Manchester United, Newcastle og Tottenham.

 

Tidlig start for reservene

Terminlisten for reservelaget er nå klar, og selv om det tradisjonen tro sikkert vil bli mange utsettelser og forandringer underveis begynner man å spille allerede mandag 9.august, med hjemmekamp i Wrexham mot Manchester City.  Side de helrøde skal spille kvalifisering til Champions League den samme midtuka kan man forvente at Hugh McAuley vil disponere et ungt mannskap.

Reserveligaen på 15 klubber består av:  Liverpool, Manchester City, Middlesbrough, Nottingham Forest, Blackburn, Sunderland, Birmingham, West Bromwich, Newcastle, Everton, Manchester United, Bolton, Aston Villa, Wolverhampton og Leeds.