Diouf vil kjempe videre – eller reise til Spania

El-Hadji Diouf er innstilt på å slåss om en plass i Liverpool, men er ikke avvisende til en overgang. Argentinsk midtstopper linket. Baros best, og Liverpool nest best i EM.

Usikker fremtid for Dioufy

Mange regner med at El-Hadji Diouf er en av den Liverpool ønsker vekk fra lønningslisten etter at afrikaneren ikke har innfridd under sine to år på Anfield.  Hvorvidt Rafael Benitez deler denne oppfatningen er det ikke kommet noen signaler om.  Spilleren selv uttaler til sengalesisk radio at han er klar til å fortsatt kjempe om en startplass i den røde trøya, selv om han heller ikke vil utelukke en overgang til f.eks spansk fotball:  - Jeg har kontrakt med Liverpool og mitt mål er å bli her.  Da jeg forlot Frankrike var det for å kunne lykkes i Premier League, noe jeg ennå ikke har gjort.  Jeg har høyt tanker om den nye manageren Benitez, og jeg ønsker å bevise for ham at jeg kan gjøre en jobb.  Det er andre lag som er interessert i meg, men Liverpool har ikke sagt noenting til meg.  Hvis jeg skulle forlate England måtte det bli i en liga som den spanske som, trolig ved siden av den engelske, er den beste i verden.

 

Milan-forsvarer aktuell?

En engelsk skribent hevder i dag at Fabricio Coliccini skal være i søkelyset til Rafa Benitez.  Midtstopperen er eiendommen til AC Milan, men argentineren har de tre siste sesongene blitt lånt ut til de tre spanske klubbene Alaves, Atletico Madrid og Villarreal.  Fortsatt bare 22 år gammel har han spilt totalt 88 kamper i La Liga.  Den hardspillende forsvareren er for tiden involvert i Copa America som medlem av en sterk argentinsk tropp.  Det spekulereres i at Liverpool kan være interessert i enten å kjøpe Coliccini for £3.5M, eller låne ham neste sesong.

 

Flest poeng til Baros

”LFC Magazine” satte opp en såkalt ”Fantasy European Club Championship 2004” i forbindelse med EM, hvor man så hvordan de forskjellige klubbenes representanter gjorde det i EM.  Det ble gitt poeng for mål scoret, målgivende pasning, forsvarere og keeper ble honnorert hvis man ikke slapp inn mål, det var trekk for gule og røde kort etc. etc.

Den beste klubben ble Real Madrid, hvor syv spillere sanket 88 poeng,  Zidane, Figo og Beckham var de største poengplukkerne.  På andreplass var Liverpool, med totalt 80 poeng.  De syv representantene fra Anfield fikk følgende score:  Milan Baros 36 poeng, Michael Owen 19, Steven Gerrard 11, Vladimir Smicer 9, Dietmar Hamann 4, Stephane Henchoz 1, mens Jamie Carragher uten spilletid følgelig heller ikke fikk noen poeng.  De neste lagene på listen var Manchester United 76 og AEK Aten 71.  Med 36 poeng var Milan Baros den spilleren som sanket flest poeng av samtlige.  Deretter fulgte van Nistelrooy 30, Zidane 27, Ronaldo 26, Thomasson 24, og Dallas 23.

 

Foley-Sheridan prøver seg i Skottland

Etter treningsopphold i irske St Patrick’s Athletic og Raufoss er nå Michael Foley-Sheridan i Dundee for å prøve å sikre seg en kontrakt.  Midtbanespilleren fikk ikke fornyet kontrakt med Liverpool i sommer.