EM-helt frir til Liverpool

Tomas Rosicky ønsker å spille med Milan Baros. Michael Ballack ikke aktuell. Liverpool antakelig på TV i seriepremieren. Reservekamper i Wrexham?

En av EMs beste spillere, Tomas Rosicky, ønsker å bli klubbkamerat med Milan Baros (bildet). Baros linkes i dag, oppfinnsomt nok, til Chelsea - for øvrig etter at en annen landslagskollega, nyinnkjøpt Chelsea-keeper Peter Cech, sa at han kunne ønske å bli klubbkamerat med Baros. Hovedpersonen selv har derimot sagt at han vil satse videre på Rafael Benitez' Liverpool, så en eventuell spleising med Rosicky må dermed skje på Merseyside.

- Milan Baros er den perfekte lagkamerat, og jeg er sikker på at vi kunne videreføre det gode samspillet fra landslaget på klubbnivå, sier Rosicky, og legger ikke akkurat skjul på at han ønsker seg bort fra Borussia Dortmund.

Rosicky, som spiller semifinale mot Hellas i morgen, har også tidligere smisket med Liverpool, og Gérard Houllier forsøkte ved minst to anledninger å sikre seg det tsjekkiske midtbaneunikumet.

Om Rafael Benítez vil besvare Rosickys invitt, kan bare tiden vise, men i mellomtiden kan vi iallfall slå fast at en annen link, den tyske midtbanespilleren Michael Ballack, neppe er aktuell. «Bare tull», sa styreformann Rick Parry om dette ryktet tidligere i dag.

 

- Tillit til Baros

Parry forsikrer også at Milan Baros nyter full tillit på Anfield.

- Vi har alltid anerkjent potensialet hans, helt siden vi signerte ham, men han var uheldig forrige sesong. I dette EM-et har han gjort det svært godt, og det gleder oss, sier Parry.

 

TV-oversikt underveis

Etter det liverpool.no har grunn til å tro, vil Sky plukke ut TV-kampene sine rundt 6.-7. juli. Da vil også de fleste direktesendte kampene frem til jul bli offentliggjort. Canal+’ reporter Kenneth Fredheim uttalte til Dagbladet i går at han regner med at kanalen viser både Liverpool, Arsenal og Manchester United (mot Chelsea) i ligapremieren.

 

Reservekamper i Wrexham?

Liverpool forhandler for tiden med Wrexham, klubben førstelaget skal spille sin neste kamp mot, om å få avvikle reservelagets kamper på Racecourse Ground neste sesong.