EM-spillere står over mot Wrexham

Spillerne som deltok i EM, var tilbake i trening i dag, men benyttes ikke mot Wrexham. Danny Murphy gleder seg til Amerika-turen. Gadaffi interessert i Liverpool.

Liverpools EM-representanter returnerte til Melwood i dag. England-spillerne Michael Owen, Steven Gerrard og  Jamie Carragher deltok sammen med Gullstøvelvinner Milan Baros, Vladimir Smicer, Dietmar Hamann og Stephane Henchoz for første gang på en trening med Rafael Benitez i sjefsstolen. Troppen trente i formiddag og skal ha ytterligere en økt senere på dagen.

 

EM-spillerne ikke med mot Wrexham

På onsdag spilles den første kampen under pre-season mot Wrexham. En talsmann for vertene opplyser til www.wrexhamafc.co.uk at de har blitt informert om at Merseyside-laget ikke kommer til å stille med sine EM-spillere på Racecourse Ground.

 

Murphy ser frem til Amerika-turen

Mot slutten av uken reiser laget til USA for å møte Celtic (27.juli kl. 02.00 norsk tid), Porto (31.juli 02.00) og Roma (4.august kl.02.00) i Champions World Series. Danny Murphy har lite til overs for pre-season, men ser frem til turneen på andre siden av Atlanteren.

- Pre-season er en av de tingene man ønsker å bli ferdig med så fort som mulig. Kampene er en del av det, men de er en hyggelig distraksjon fra all løpingen på treningsfeltet. De er et fint avbrekk og noe vi alle ser frem til. Amerika-turen blir interessant og jeg ser virkelig frem til det. Jeg har aldri tidligere vært på en fotballtur dit. Det skal bli interessant å se hvordan folk tar i mot oss, fordi vi er ikke sikre på hvor mye de vet om ”soccer” der borte. Det bør bli en virkelig god opplevelse. Kampene vil bli viktige – for det første vil det gi oss sjansen å vise oss frem og for det andre er det det vi trener for, uttaler Danny Murphy. 

 

Gadaffi interessert i Liverpool

Al Saadi, Libyas diktator Muammar Gaddafis fjerde sønn, skal i følge The Daily Telegraph være interessert i å investere i Liverpool. Han var i kontakt med klubben for fem år siden, men ble da avvist. Kilder med tilknytning til Saadi sier at han er en beundrer av Michael Owen.