EM-støtte til Heskey

Sven Göran Eriksson kommer til å ta med seg fire spisser til EM. Den ene av dem blir helt sikkert Heskey, sier svensken. Houllier venter fortsatt på Michael Owen.

Til tross for bra spill av Jermain Defore i midtuken mot Sverige skal det likevel mye til for at Englands landslagstrener kommer til å gjøre noen forandringer i siste liten med tanke på hvilke spisser som blir med i troppen. Svennis sier han planlegger en tropp med fire spisser til sluttspillet. Emile Heskey er fortsatt ”inne” til tross for å ha fått kritikk også på landslagsnivå for å score lite med mål. På 40 kamper har det kun blitt 5 nettkjenninger på Emile.
Svennis sier likevel at Defore er en for fremtiden, men Heskey har flere nytteverdier. – Heskey er alltid en nyttig spiller fordi han er fysisk sterk og vinner mange baller. Jeg vet han ikke scorer så mange mål, men han har likevel vært en verdifull spiller for oss i mange kamper.
Det er ventet at Heskey sammen med Rooney, Owen og Vassell blir med til EM. Med Alan Smith på standbye, er veien forholdsvis lang for Defoe – dersom ikke noe helt spesielt skjer.

 

Owen fortsatt ikke klar

Det er enda ikke bestemt noe mer med tanke på om Michael Owen kan spille mot Blackburn søndag. Spissen har enda ikke gjennomført en siste test. Fra Melwood meldes det nå i formiddag at det ikke er usannsynlig at han kan bli klar.
De som helt sikkert ikke blir med er langtidsskade Chris Kirkland og Vladimir Smicer. Steve Finnan og Anthony Le Tallec er også skadet fortsatt.