Everton vil ha nytt stadionmøte

Den blå naboen ønsker å gjennoppta diskusjonen om delt stadion i Stanley Park. ”Real har ikke kontaktet Liverpool angående Baros”, sier LFC. Ny kontrakt for Darren Potter.

Everton på frierføtter

Everton Football Club har en gjeld på millioner av pund, og de har samtidig en ny og ambisøs daglig leder Trevor Birch.  Birch, som faktisk spilte på Liverpools reservelag for en del år tilbake.  Faktum er at klubben ønsker å bygge en ny stadion, men de har ikke råd.  Liverpool ønsker også å bygge en ny stadion, og de har ikke bare råd men har inne en byggesøknad om å få et eget anlegg i Stanley Park.  Parken som skiller Anfield og Goodison Park.

Everton og Trevor Birch går nå ut og ber om snarlige samtaler med Liverpool om mulighetene for en delt superstadion:  - I løpet av de neste par ukene vil jeg foreslå dette for Liverpool.  Vi behøver en ny bane, og vi vet at det er i fornuft i å dele.

Rick Parry, daglig leder hos Liverpool, har hele tiden holdt fast på at man har kun en plan i klubben, nemlig å bygge sitt eget anlegg i Stanley Park.  Parry har tidligere vært med å samtaler med Everton og de lokale myndigheter, også i forholdet til spørsmålet om en mulig banedeling, men har hele tiden hevdet at dette kun har vært av ren høflighet og at all fokus har vært rettet mot å få den innleverte byggesøknaden godkjent.  Det er ventet at dette fortsatt vil være holdningen til LFC når Everton nå ber om pent vær.

Det er ventet at Liverpool vil få et svar angående sitt ”nye Anfield” om relativt kort tid.

 

Ingen offisiell henvendelse fra Madrid

Liverpool gjorde det i går kveld klart at det ikke har kommet noen offisiell henvendelse fra Real Madrid angående et bud på Milan Baros.  Presidentkandidaten Lorenzo Sanz hevder at han har kommet til enighet med Baros og hans rådgivere om en avtale, som vil tre i kraft hvis han blir ny sjef i storklubben tidlig til neste uke.  Baros har selv bekreftet at det har vært kontakt mellom partene.  Sanz har imidlertid pr. i dag ingen rett til å forhandle eller by på vegne av klubben, slik enkelte synes å tro.  Det er altså fortsatt en lang vei å gå før det eventuelt kommer et bud fra Spania, og pressetalsmann Ian Cotton sier at man forventer at Milan er tilbake til trening 19.juli i likhet med de andre EM-spillerne.

 

Tre år til for Potter

Darren Potter(bildet) sier til den irske avisen Evening Herald at han har skrevet under en ny 3-årig avtale med Liverpool.  19-åringen har hatt en fin utvikling på Anfield, men var likevel overrasket over den tilliten han nå har fått fra klubben:  - Jeg var veldig overrasket over å få en ny kontrakt siden det fortsatt var en del tid igjen på min foregående, men jeg er glad for å kunne signere.  Jeg trodde de bare ville tilby meg to nye år, men det er fint å ha fått en tre-årig avtale.  Det viser at de har tro på mine ferdigheter, og mener at jeg har noe å bidra med.  Jeg håper nå at jeg kan vise god form under pre-season, og at jeg kan greie å imponere den nye manageren.  Det ville vært fint om jeg ble tatt ut til pre-season turen til USA, selv om jeg vet at nåløyet er trangt.  Jeg vet at jeg må våre tålmodig, men siden det nå synes som om noen erfarne midtbanespillere kan være på vei ut kan det kanskje bli en mulighet for noen av oss yngre.  Jeg håper å kunne få min debut så fort som overhodet mulig.