Finnan/Diao/Pongolle

Steve Finnan skuffet over Houllier exit. Liverpool benekter samtaler for Salif Diao. Florent Sinama-Pongolle kan vurdere en låneavtale.

Steve Finnan er den siste som går ut og annonserer at nå starter alle spillerne med blanke ark under en ny manager.  ”Det er en frisk start og alle må gjøre sitt beste for å imponere den nye sjefen.  Gérard Houllier var den som hentet meg hit og derfor sier det seg selv at jeg er skuffet over at han måtte gå, men slik er fotballen.  Denne klubben ønsker å kjempe om ligagullet, eller i det minste være nærmere enn forrige sesong.”

 

Liverpool sier at Salif Diao ikke har vært i samtaler med Portsmouth slik en del aviser hevdet i dag, og at afrikaneren denne uke hver dag har trent på Melwood.  Spilleren har ikke fått tillatelse til å forhandle en overgang vekk fra Anfield på egenhånd.  Inntrykket er uansett at man på Anfield ikke vil være uvillig til å la Salif gå dersom et akseptabelt tilbud kommer både for spiller og klubb.

 

Det er kommet signaler om at Florent Sinama-Pongolle kan være aktuell for en utlånsavtale til neste sesong, og det spekuleres i at St.Etienne er en interessant klubb i så måte.  Trolig vil situasjonen til Flo være helt avhengig av hvilke planer Rafael Benitez framover.  Dersom man ikke forventer at 19-åringen vil få særlig med spilletid i farvannet av Owen, Cissé og Baros kan det være at det blir vurdert at franskmannen vil ha bedre av å få førstelagsspill i en annen klubb.