Fire mål av Mellor

Målmaskinen Neil Mellor tilbake på reservelaget! Positivt comeback også av Vladimir Smicer, da reservene vant 6-2. Salif Diao også på banen. Markus Babbel vil tilbake til Liverpool.

The Boy Mellor is back!

Neil Mellor har dunket inn mål på juniorlag og reservelag de siste sesongene, og det var håpet at et utlån til West Ham denne sesongen ville gi ham verdifull erfaring også på et førstelag.  Dessverre fungerte det aldri for den høye spissen i London, og han ønsket seg etter hvert tilbake til Liverpool.  Siden Mellor hadde bundet seg til å utlånsavtale for hele sesongen kan han ikke spille for Liverpool i Premier League denne sesongen, men kan etter en appell fra Anfield være i aksjon for reservene.

Dette er utvilsomt et nivå han trives på, og Neil nettet ikke mindre enn fire ganger da elevene til Hugh McAuley vant 6-2 mot West Bromwich i går kveld.  Mellor scoret etter fem, 45, 54 og 57 minutter.

 

Vladi tilbake igjen

De øvrige målene mot reservene til WBA ble scoret av Vladimir Smicer, samt et selvmål av vertene.  Vladi spilte i en time, og var meget positiv i en rolle rett bak Neil Mellor.  Tsjekkeren kan være aktuell for en plass på benken i påskekampene, selv om det er mest trolig at han behøver en reservelagskamp til(Sunderland 13/4) før han er klar for førstelagstroppen igjen.  Smicer spilte sin siste kamp mot Yeovil så langt tilbake som 3.januar.

Salif Diao kunne også snøre på seg fotballstøvlene igjen, og fullførte 70 minutter mot WBA.

Liverpools reservelag mot West Bromwich:  Harrison; Otsemobor, Raven, Medjani, Whitbread; Diao(Townley 70), Potter, Foley-Sheridan(Guthrie 45), Foy; Smicer(Noon 60), Mellor.  Reserver: Willis, O’Donnell.

 

- Jeg elsket å spille for Liverpool

Markus Babbel ble først syk, siden falt han i unåde hos Gérard Houllier.  Den tidligere tyske landslagsspilleren, som har en lukrativ avtale med Liverpool fram til 2006, slo derfor til på tilbudet om å bli lånt ut til Blackburn denne sesongen.  31-åringen var en av de få fra Ewood Park som kunne være bekjent av innsatsen da man tapte 0-4 mot Liverpool sist søndag, og forsvareren legger ikke skjul på at han gjerne kunne tenke seg å spille i helrødt igjen:  - Dere så atmosfæren som var på Anfield, og mottakelsen jeg fikk fra supporterne.  Både fansen og stedet er fantastisk.  Jeg elsket å spille for Liverpool, og jeg ville elske å spille for dem neste sesong igjen. 

- Jeg håper virkelig at Liverpool blir nummer fire.  Det er en flott klubb, og de må spille i Champions League.  Planen er å komme tilbake til Liverpool etter denne sesongen, men du vet aldri.  Det er utvilsomt det jeg håper på.  Jeg har spilt for Blackburn gjennom det meste av sesongen, og jeg har fått tilbake min fysiske form.