Garcia vil legge frustrerende tid bak seg

Garcia glad for å være tilbake. Rush med stor tro på Mellor. Dato i FA Youth Cup bestemt. Spissrykte.

Luis Garcia er tilbake fra strekkskaden og ser fram imot en hektisk juletid. Spanieren innrømmer at det var frustrerende å være ut med skade. –Det å være skadet og utenfor spill i tre uker er for altfor lang tid for meg. Det er mitt lengste skadefravær noensinne, jeg er veldig glad for å være tilbake. Det var frustrerende å pådra seg strekkskaden etter kun to minutter mot Monaco. Jeg forsto med en gang at det var en lårstrekk, det gjorde fryktelig vondt. Nå har jeg jobbet hardt og det var godt å være tilbake mot Newcastle, sier Garcia.

Spanieren mener det var svært viktig med tre poeng mot Newcastle. –Vi trengte tre poeng og det er nyttig å ta med seg tre poeng inn i et hektisk juleprogram. Det blir litt spesielt for oss spanske spillere med så mange kamper i romjulen, men fotball er mitt liv. Jeg elsker å spille fotball, det viktigste er å spille mye og vinne kamper, fortsetter teknikeren.

Rush med stor tro på Mellor
Spisslegenden Ian Rush tror Neil Mellor har en stor framtid på Anfield, selv om manager Rafael Benitez henter Fernando Morientes eller Nicolas Anelka i januar. Rush er en stor fan av Mellor og mener 22-åringen ofte er utsatt for uberettiget kritikk.

–Du kunne se på søndag hvilken forskjell det utgjør for Milan Baros å ha Mellor ved sin side. Selv om en spiss, kanskje det blir Morientes, ankommer Anfield har jeg tro på at Mellor har en framtid i klubben. Han har vært strålende etter at han fikk sjansen og har samtidig bevist at noen av oss hadde rett da vi omtalte han som en kvalitetsavslutter.

Rush omtaler samtidig Mellor som en drømmespiss for en manager ettersom han alltid scorer mål. –Spillere som scorer regelmessig er verdt sin vekt i gull. Dersom du ikke gjør noe i 89 minutter, men scorer vinnermålet i det 90. har du gjort din del av jobben, mener Rush.

Serie A-talent aktuell
Brescias spisstalent Andrea Caracciolo følges tett av flere storklubber. Nå hevder spissens agent at Liverpool følger den høyvokste goalgetteren med argusøyne. –En overgang til utlandet vil være fascinerende, Liverpool og Arsenal er konkrete alternativer, sier Tiziano Gonzaga. Brescia-spissen settes jevnlig i forbindelse med Milan, men har denne sesongen prestert ujevnt.

Dato satt
Liverpools 4. runde kamp i FA Youth Cup mot Tottenham spilles på Anfield onsdag 19. januar med kampstart 7pm engelsk tid. Liverpool slo Wealdstone 6-0 i sin 3. runde kamp tirsdag. –Spillerne ser fram til denne kampen, det eneste vi kan be de om er å gjøre sitt beste. Vi spilte 2-2 mot Tottenham i en pre-seasonkamp på Akademiet, sier trener John Owens.

***

Den tidligere midtbanekjempen Kevin MacDonald fyller 44 år i dag.