Gerrard ikke med til London

Liverpool vil ikke benytte sin kaptein mot Tottenham. Trøyenumre til unggutter. Spurs med toppet lag. Stadionmøte i hovedstaden.

Stevie blir hvilt

Steven Gerrard var ikke med troppen som har reist til London for å møte Tottenham i kveld, til tross for at Rafael Benitez tidligere i uka antydet at det kunne være verdifull med flere kamper for kapteinen.  – Det er ikke noen problemer med hans skade, men det dreier seg mer om at han kan bli sliten.  Det ville ha vært bra med en kamp til for ham før møter med Aston Villa og Olympiakos, men vi må finne den rette balansen med hvor mye han skal trene og hvor mye han skal spille.  Vi behøver han klar til viktige kamper framover.  Alle spillerne ønsker å spille, og Steven ønsker å spille, men vi må gjøre hva som er best for ham og hva som er best for laget på lang sikt, sier Rafa til Liverpool Daily Post.

Med Gerrard ute går det mot at John Welsh får sin første offisielle kamp fra start for Liverpool.

 

Smyth og Foy med nummer

Mark Smyth og Robbie Foy er med i troppen til kampen mot Tottenham, og er begge aktuelle for en plass på benken.  De to 19-åringene har fått henholdsvis nr. 41 og nr. 42. som trøyenummer.

 

Carling Cup viktig for Tottenham

Tottenham er en av de klubbene som håper at Carling Cup kan bli en passasje til Europa, og man har så langt toppet laget med få unntak i denne turneringen.  Martin Jol legger da heller ikke skjul på at man vil gjøre det man kan for å sende et ungt Liverpool ut av cupen:  - Carling Cup er viktig for oss.  Den er det kanskje ikke for de større klubbene, men den er det for vår klubb.  Vi har 16 eller 17 spillere, vi har ingen stor tropp, og det vil være mangel på respekt å spille med juniorene.  Arsenal spilte med sine reserver, men de har to lag innen sin tropp noe vi ikke har.

- Jeg tror Liverpool vil tenke på samme måte som oss og ta denne kampen seriøst.

 

Rick Parry i stadionmøte

Representanter for Liverpool og Everton er blant dem som i dag skal møte den britiske sportsministeren.  På agendaen står en mulig deling av stadion for de to store klubbene på Merseyside.  Det sies at lokale politikere har vært drivkraften til at regjeringen har kalt inn til dette møtet i London.  Det som er sikkert er at verken supporterne til Liverpool eller Everton ønsker å dele arena i Stanley Park, og på meningsmålinger rundt om på forskjellige nettsteder er 85-90% mot en felles bane.  Forhåpentligvis vil vi kunne få mer klarhet i denne situasjonen når Liverpool Football Club i morgen holder et meget interessant årsmøte på Anfield.