Gerrard: - Ingen planer om å forlate Anfield

Steven Gerrard insisterer på at han ikke vil søke seg vekk fra Liverpool. Gerrard tar gjerne imot Morientes og andre fortsterkninger. Morientes ikke med i troppen til Real Madrid.

- Overgang intet tema

På en gallamiddag i går gjentok Steven Gerrard at han ikke har noen andre planer enn å fullføre den kontrakten han har med Liverpool:  - Det vil være en drøm for meg som kaptein for Liverpool å kunne motta et trofé.  Når det gjelder spekulasjonene om en overgang for meg selv er det ikke noe tema.  Jeg har kontrakt her ut sesongen, og ytterligere to år, men disse ryktene dukker opp på dette tidspunktet hvert år.  Det jeg konsentrerer meg om nå er å hjelpe Liverpool til en høyest mulig plassering i ligaen, og forhåpentligvis til suksess i en cup eller to.  Det er mange rykter som spres, men de kommer ikke fra meg.   

Liverpool vil uansett ikke tillate Steven Gerrard å la hans kontrakt løpe ut, slik at et mer klart svar på scouserens fremtid vil komme til sommeren.  Da er det forventet at man på Anfield vil tilby 24-åringen et nytt og forbedret avtaleutkast, og at man vil lytte til interesserte kjøpere dersom kapteinen ikke er villig til å binde seg ytterligere til LFC.

 

Stevie G vil ha forsterkninger

Med bare en drøy uke til transfervinduet åpnes nærmer rykteflommen om mulige kjøp og salg seg toppnivå.  Ifølge media skal Newcastle og Monaco være villig til å overby Liverpool i forsøket på å sikre seg Fernando Morientes, mens spilleren selv har gitt uttrykk for at han gjerne reiser til Anfield.  På spørsmål om han gjerne ser at spanjolen blir en ny lagkamerat, var ikke Steven Gerrard i tvil:  - Han er en stor spiller.  Han har scoret mål i ligaen, han scorer i cupturneringer, og også i Champions League.  Her vil han ha spanske trenere, en spansk manager, og i tillegg fire spanske spillere som vil hjelpe ham i å etablere seg.  Rafael Benitez vet hva han vil ha, og vet hva som skal til for å styrke troppen.  Dersom de rette spillerne blir tilgjengelige, til den rette prisen, er jeg sikker på at han vil skaffe forsterkninger.  Det er ingen tvil om at noen nye fjes i januar ville live opp ting.

 

Morientes ikke med da Real tapte

Fernando Morientes var ikke en gang med i troppen da Real Madrid i går tapte 0-1 hjemme mot Sevilla.  Det er et nytt tegn på at fremtiden til 28-åringen er på lånt tid i den spanske hovedstaden.  Real startet med Raul og Michael Owen på topp, mens Ronaldo kom inn ved starten av 2.omgang til fordel for David Beckham.  Owen var en av de få på hjemmelaget som viste noe vilje til å kjempe, og det ble en kraftig pipekonsert da han etter et kvarter i 2.omgang ble byttet ut.