Gerrard kåret til ”Årets spiller”

Og Hamanns scoring mot Portsmouth utnevnt til ”Årets mål” av leserne på Official Site. Cissés holdning ikke avhengig av Houllier. Bernard Mendy linket til LFC. Duo på Irland U21. Vaughan klar for Chester.

Steven Gerrard ble et naturlig valg da leserne på Liverpool FCs offisielle nettsted kåret ”Årets Liverpool-spiller” Midtbanespilleren fikk hele 4451 av de totalt 5177 stemmene, noe som tilsvarer 85% av stemmene. Michael Owen havnet på 2.plass, et hav bak, med bare 156 stemmer. Kewell på tredje måtte nøye seg med 133 stemmer.

- Jeg er svært fornøyd med å vinne prisen, og jeg ønsker å takke fansen som har stemt på meg. Fotball handler alltid om å vinne ting som et lag, men det er også viktig å ta med seg de individuelle utmerkelsene. Supporterne er veldig viktige for meg, faktisk betyr de alt for meg. Det er de jeg forsøker å tilfredstille når jeg spiller. De har alltid støttet meg fra dag en, da jeg debuterte. Jeg har et godt forhold til dem, og det ønsker jeg ikke å forandre på. Med en gang dommeren blåser i fløyta er jeg fokusert og konsentrert på kampen, men jeg vil være en løgner hvis jeg sier at jeg ikke hører dem synger mitt navn før, under og etter kampen. Jeg tror hver spiller hører etter om navnet sitt blir sunget, og det er noe jeg liker. Jeg må innrømme at det gir meg et ekstra løft når de roper navnet mitt, og følelsen er den samme nå som da jeg slo igjennom på laget. Det gir meg den selvtilliten som trengs for å ta fatt på kampen, uttaler Stevie G til liverpoolfc.tv.

 

De øvrige avstemningene ga følgende resultat:

 

Mest forbedrede spiller

1. Gerrard 1911

2. Carragher 448

3. Baros 168

 

Beste bortekamp i Premier League

1. Birmingham 1335

2. Manch Utd 1009

3. Chelsea 529

 

Beste hjemmekamp i Premier League

1. Blackburn 122

2. Birmingham 68

3. Middlesbrough 36

 

Beste scoring i Premier League

1. Hamann v Portsmouth 753

2. Owen v Newcastle 161

3. Kewell v Leeds 133

 

 

Cissés holdning ikke avhengig av Houllier

Som nevnt i går skal alle formaliteter rundt Djibril Cissés overgang til Liverpool være i orden, og i dag forteller spilleren at han ikke har satt noen krav på at Gerard Houllier må være manager for Liverpool til neste sesong.

- Fra mitt synspunkt avhenger det ikke av om Gerard Houllier er i klubben, absolutt ikke. Jeg vil fremdeles dra til Liverpool. Gerard Houlliers posisjon forandrer ikke på det. Jeg ønsker å bære den klubbens trøye. Uavhengig av situasjonen til Houllier, vil det ikke endre min holdning.

 

Rykter om Bernard Mendy

Den franske sportsavisen L´Equipe setter den franske høyrebacken Bernard Mendy i forbindelse med en overgang til Liverpool. Mendy er 22 år gammel og har kontrakt med Paris Saint Germain. Han har tidligere spilt i Premier League, da han var på utlån i Bolton. Forsvarspilleren ble også i fjor våres linket til Anfield.

 

Potter og Foley på Irland U21

Darren Potter og frigitte Michael Foley-Sheridan er i Irlands U21-tropp til landskampen mot Skottland på Terryland Park i Galway tirsdag 25.mars. Kampen vises direkte på Sky Sports 1 med avspark kl. 20.30.

 

Vaughan klar for Chester

Stephen Vaughan har signert en 3-års kontrakt med Chester City. 19-åringen avslo tilbud fra Viking og belgiske KV Mechelen for å spille under Mark Wright i engelsk 3.divisjon. Forsvarspilleren fikk 33 reservelagskamper for Liverpool.