Gerrard tilbake 20. november?

Gode nyheter for Steven Gerrard i går etter doktorbesøk. Kan begynne løpetrening til uken, trolig tilbake i midten av november. Benitez: - Vi har fortsatt bare 60-65 % av kapasiteten inne. Houllier og Rush får Wales-jobben? Mista skrev under.

Steven Gerrard smilte fra øre til øre i går etter gode tilbakemeldinger fra spesialisten som har behandlet metatarsal-skaden hans. Midtbanespilleren har fått grønt lys til å øke treningsdosen til uka, og han kan også begynne løpstrening. Nummer 8 kan være tilbake i full trening i løpet av ca to uker. Dermed ligger Stevie G, som har vært ute siden 20. september, an til comeback rundt midten av november. Et realistisk mål er bortekampen mot Middlesbrough 20. november. Han vil da også rekke de to siste gruppekampene i Champions League. Kampene mot Monaco bort og Olympiakos hjemme kan bli helt avgjørende for Liverpools skjebne i mesterligaen denne sesongen. – Hvis jeg virkelig står på kan jeg rekke Palace 13. november, men jeg ønsker ikke å fremskyve ting unødvendig. Jeg må trolig spille en treningskamp før jeg begynner å bli skikkelig kampklar igjen. Hvis det ikke oppstår komplikasjoner skulle jeg definitivt være tilgjengelig til Middlesbrough.

 

Rafa: - Fortsatt langt igjen

Den gode formen den siste tiden har gitt enkelte optimismen tilbake og troen på Liverpool F. C. igjen. Rafa sier imidlertid at vi ikke har oppnådd mer enn ca 60-65 % av ønsket kapasitet enda. – Vi spiller med mer selvtillit nå, men vi kan enda ikke tillate oss å slappe av. Det er riktig at vi har hatt en positiv utvikling de siste ukene, men vi har fortsatt et stykke igjen og er avhengig av å vinne mer enn 2-3 kamper på rappen før vi kan være fornøyd. Derfor jobber vi hver dag med forbedring og utvikling av det vi holder på med.

 

Houllier og Rush tar over Wales?

Ian Rush har fått lov av sin nåværende arbeidsgiver, Chester, til å snakke med det walisiske fotballforbundet om den ledige managerjobben. Dermed blir det spekulert i om Rushie sammen med Houllier vil forsøke å legge inn en god søknad. Det er ikke ventet at den tidligere toppscoreren alene vil ha tyngde nok til å få stillingen. Sammen med hans tidligere sjef i Liverpool kan de imidlertid bli vurdert som et attraktivt alternativ. Det gjenstår nå å se. Også tidligere røde som John Toshack og John Aldridge øsnker seg også jobben.

 

Liverpool-traget skrev under

Valencia-spissen, Mista, har i følge den spanske nettstedet Marca, skrev under en ny langtidskontrakt. Den ny kontrakten gjelder frem til 2010. Dermed er Benitez et alternativ fattigere når det gjelder et eventuelt kjøp av ny angrepsspiller. Real Madrid har tidligere gått ut og sagt at Morientes ikke kommer til å bli solgt når transfervinduet åpnes igjen.