Gerrard utslått over langvarig opphold

En svært skuffet Steven Gerrard håper han kan være tilbake på banen tidligere enn man frykter. Cheyrou og Deportive på fjernsyn i kveld. Bare nesten revansje for Aldo og Liverpool.

Ute til jul?

Steven Gerrard har brukket det ytterste av fem ben i mellomfoten, eller det benet som forbinder venstre lilletå med fotroten.  Ifølge legene er dette også det benet i mellomfoten som normalt tar lengst tid å lege, siden blodtilførselen ikke er like god i yttersiden av foten.  Liverpool antyder at Steven Gerrard vil være ute i åtte uker, men dette kan vise seg å være optimistisk.  Wayne Rooney, som brakk nøyaktig det samme benet under EM, er nå inne i sin 13. uke uten å være spilleklar.

Steven selv er naturlig nok minst like skuffet som manager Rafael Benitez, medspillere, fans og alle som har noe med LFC å gjøre.  Han underslår ikke at dette var dårlig timet, men vil gjøre hva han kan for å komme så raskt tilbake som mulig:  - Det er virkelig skuffende.  Dette er et hardt slag for meg.  Jeg ønsker å være borte så kort tid som mulig.  Det var slik en uskyldig hendelse, jeg vet egentlig ikke helt hva som skjedde.  Det var ingen nær meg.  Jeg bare strakk meg etter en ball, foten satt fast i bakken, og jeg hørte et knekk etterfulgt av sterke smerter.

- Det som er skuffende er at jeg vil miste kampene i Champions League.  Vi har startet bra i den turneringen og ønsker å holde det gående.

- Dette er dårlig timing siden vi har en ny manager som jobber med nye ting og det hele er en aldri så liten læreprosess for spillerne.  Manageren har arbeidet hardt, og det bidra til at vi ble så skuffet etter tapet mot Man.Utd.  Vi vet han ikke var fornøyd, spesielt over måten vi slapp inn målene på, ikke minst siden vi faktisk har arbeidet hardt med nettopp det.  Ingen av spillerne er fornøyde heller.  Vi vet vi må rette på dette.  Vi trente hele uka på å forsvare oss mot dødballer og ga slapp inn to identiske mål.  Det er ikke godt nok

- Det er uansett tidlig i sesongen og vi må bare fortsette å jobbe videre.  Jeg vil også arbeide hardt for å holde den fysiske formen oppe mens jeg er ute, og håpe at jeg kan komme tilbake så fort som mulig.

 

Deportivo på TV2

TV2 sender i kveld ligaoppgjøret Deportivo-Valencia i opptak kl 22.45.  Deportivo La Coruna er som kjent med i samme Champions League gruppe som Liverpool, og spanjolene er det laget som ble trukket ut av de som var toppseedet til gruppe A.  ViasatSport1 sender kl 18.00 Rennes-Marseille direkte fra Ligue1.  Utlånte Bruno Cheyrou vil trolig være involvert for Marseille.

 

1-1 i 1988 reprise

Til inntekt for bl.a. de etterlatte etter Hillsborough spilte Wimbledon mot Liverpool sist søndag.  Det var en reprise fra FA-Cup finalen i 1988, hvor lagene utgjorde spillere fra de troppene som klubbene den gang mønstret.  Nok en gang fikk Liverpool straffe, etter en hands på streken, men denne gang scoret John Aldridge.  Ikke mot Dave Beasant riktignok, men på banens beste Dickie Guy.  Målet sørget for utligning og sluttresultatet 1-1.