Glad og stolt Houllier

Det var en meget lettet og glad Liverpool-manager som lot seg intervjue etter storseieren over Portsmouth. - Jeg er stolt over laget mitt i kveld, uttalte Gérard Houllier etter kampen.

Manager Gérard Houllier sa han både var glad og stolt over sitt mannskap etter dagens utmerkede forestilling mot Portsmouth. 3-0 seieren betyr at de røde nå klatret til femteplass på tabellen, bare poenget bak Charlton på den viktige fjerdeplassen. Man styrket dermed sjansene til en plass i Champions League-kvalifiseringen til neste sesong betraktelig med kveldens kamp. Dette var også Liverpools største hjemmeseier i ligaen siden kampen mot Southampton i august 2002!

 

Portsmouth-keeper Shaka Hislop gjorde nok en gang en kjempekamp på Anfield, og Houllier mente at de røde kunne ha scoret både seks og sju mål i kveld, hadde det ikke vært for keeperens mange feberredninger.

 

- Det var en god seier og en god fotballkamp. Det var også kjærkomne tre poeng, og vi spilte meget bra. Vi klarte å variere vårt spill bedre enn på lenge, og scorte noen flotte mål, uttalte Houllier umiddelbart etter kampslutt.

 

- Det første målet fra Dietmar Hamann var strålende. Keeperen deres var banens beste spiller, og gjorde redning etter redning i verdensklasse. Jeg er glad og stolt av laget mitt, la han til.

 

- Jeg er også glad for at Michael Owen gjorde to flotte mål,  uttalte Houllier før han til slutt ikke kunne motstå fristelsen for å slå tilbake mot Portsmouth-manager Harry Redknapp etter hans uttalelser i etterkant av FA-cup kampen på Fratton Park: - I det minste var Southampton-manager Paul Sturrock ærlig nok til å si at hans lag ikke fortjente å vinne på søndag. Jeg ser ikke bort i fra at Harry Redknapp igjen hevder at hans lag hadde fortjent å vinne kampen igjen i kveld, avsluttet han sarkastisk.