Hamann: - Jeg tenker bare på Liverpool

Dietmar Hamann fokuserer på de røde og en ny kontrakt på Anfield. Stevie G ble årets valg blant fansen. Real Madrid vil vurdere et ”fantastisk tilbud” for Fernando Morientes.

Hamann håper på snarlig avtale

I etterdønningene av at Steven Gerrard kunne fortelle at han ikke hadde noen planer om å forlate Liverpool FC, sier Dietmar Hamann at han så fort som mulig gjerne vil binde seg ytterligere de røde.  Kontrakten til den 31-årige tyskeren løper ut etter denne sesongen, men selv om han nå er inne i sitt sjette år på Merseyside håper Didi at han kan fortsette karrieren på Anfield:  - Det er gode nyheter at Steven Gerrard sier at han ønsker å være med om bord i enda noen år.  Han er lagets kaptein og en viktig spiller for klubben.  Angende min egen fremtid har jeg snakket med klubben, og jeg håper at vi kan få noe ordnet jo før jo heller.  Jeg ønsker å bli her.  Jeg har ingen intensjoner om å flytte på meg og har derfor heller ikke snakket med noen annen klubb.  Mitt fokus er på Liverpool, og forhåpentligvis kan jeg fortsette her enda noen år.

Rafael Benitez har tidligere sagt at man ønsker å gi Hamann et tilbud om ny kontrakt.

 

Gerrard glad for utmerkelse

De etter hvert mye omtalte uttalelsene fra Steven Gerrard om at han ikke har noen tanker om å forlate LFC, ble foretatt under gårsdagens overrekkelse av ”Årets Spiller i Liverpool FC i 2004”, kåret av den offisielle supporterklubben på Merseyside.  Steven var meget glad over denne oppmuntringen fra supporterne, og passet på å understreke at tidligere uttalelser om at han bl.a. ikke var interessert i fjerdeplasser ikke var sagt med et egoistisk utgangspunkt.

- Når du mottar et trofe som kommer fra fansen som betaler for å se deg hver uke så betyr det mer enn noen annen utmerkelse.  Men hvis jeg har spilt bra er det like mye på grunn av mine lagkamerater som meg selv.

- I den posisjonen som jeg spiller i så søker du etter stabilitet, og under de siste 18 månedene synes jeg at jeg har oppnådd det.  Jeg har vært veldig fornøyd med min form.  Jeg vil imidlertid ikke være fornøyd med dette og håper at jeg kan bidra enda mer til at klubben vinner titler.

- Fansen har vært gode mot meg helt siden jeg gjorde min debut.  De har stått bak meg, og jeg vet at noen har vært på jakt etter å vende dem mot meg etter uttalelser jeg har gitt i det siste.  Det er viktig for meg at supporterne vet at jeg sa ikke disse tingene med et egoistisk utgangspunkt.  Alt det jeg har sagt har vært med bakgrunn i at jeg elsker denne klubben så mye og er desperat etter å få suksess her.

- Jeg ønsker at vi skal gjøre alt for at denne klubben igjen kan vinne titler, og jeg ønsker å være en del av et Liverpool som har suksess.

 

Siste fra Madrid

I den pågående sagaen om Fernando Morientes, er det siste fra Real Madrid at man har forståelse for at spilleren ønsker seg vekk og at man ifølge visepresident Emilio Beutragueno vil vurdere et ”fantastisk tilbud”:  - Morientes er en meget god spiller og vi vil ikke stå i veien for noen, ikke minst fordi Fernando alltid har oppført seg på en profesjonell måte, men vi må også tenke på klubbens beste.  Hvis det kom et fantastisk tilbud, da ville vi vurdere det.

- Det er klart at Ferando er opprørt over at han ikke får spille særlig mye, men jeg vil også legge til at sesongen er veldig lang.  Jeg kan huske for to år siden da vi spilte mot Juventus i Champions League og vi hadde Javier Portillo og Morientes i angrepet.

- Jeg forstår situasjonen til Fernando, og han forstår vår.