Henchoz misfornøyd

Stephen Henchoz sparer ikke på kruttet til sveitiske aviser. I et intervju sier han at han ikke vet hvorfor han er satt ut av laget. Michael Owen må ha test før søndagens kamp.

Mange har lurt på hvorfor Henchoz ikke spiller ved siden av Sami Hyypiä i midtforsvaret når vi har de problemene vi har bakover på banen. De fleste er av den oppfatningen av at de to til sammen er det beste vi har – selv om det ikke lenger holder helt samme nivå som for et par sesonger siden. Houllier er ikke av samme oppfatning, selv om mange tror han tvinges til å gjøre endringer mot Blackburn. Igor Biscan har ikke vært overbevisende i de siste kampene.

Henchoz avslører både frustrasjon og usikkerhet om fremtiden i intervju med en sveisisk avis. Han sier han ikke skjønner hvorfor han er satt ut av laget, og supporterne heller ikke skjønner hvorfor han stadig blir henvist til benken.

- Jeg har ikke fått noen forklaring fra manageren, og kommer heller ikke til å be om en forklaring. Det er imidlertid mange uklarte spørsmål omfremtiden, sier Henchoz. Midtstopperen er usikker på egen skjebne og sier til avisen at svært mye står på spill også for klubbene de kommende ukene med hensyn til spill i Champions League neste sesong.

 

Owen må ha test
Michael Owens hamstringskade har ikke sluppet helt, og Houllier sier i dag at spissen må ha en test i helgen for å avgjøre om han er spilleklar mot Blackburn eller ei. Owen måtte gå av banen mot Marseille og stod over 0-0 kampen mot Leicester.

Michaels lillesøster, Lesley (20) og kantspilleren Richie Partridge kunngjorde i dag sin forlovelse. De to har vært et par over lengre tid.