Henry likevel klar?

Thierry Henry skal ha en sen test før møtet med Liverpool i morgen. Stephen Warnock årets spiller i Coventry. Gillespie scoret for West Ham. Xavier frigitt av Hannover.

Toppscorer kan bli friskmeldt

Spillet synes å være i gang foran morgendagens TV-kamp på Highbury.  Arsene Wenger slo etter tirsdagens kamp mot Chelsea fast at Thierry Henry var uaktuell til påskekampene mot Liverpool og Newcastle.  Nå sier imidlertid spilleren selv han han tror han blir klar allerede til kampen mot Steven Gerrard & Co kl 13.30 i morgen:  - Jeg vil gjennomgå en test på fredag morgen, men jeg tror virkelig at jeg vil spille.  Vi har kjempet siden starten av sesongen og har ikke til hensikt å gi opp nå.  Det dreier seg om et problem i ryggen, hvor en skive presser mot en nerve.  Jeg visste det allerede etter VM i 1998, men musklene er ikke skadet.  Disse kampene er veldig viktige for oss og jeg ønsker å være med.

Fredrik Ljungberg spilte kampen mot Chelsea med en brukket hånd, men det kan vise seg at skaden må opereres og at svensken vil miste påskekampene.

 

Heder til utlånt rød

Stephen Warnock er blitt kåret til årets spiller for 2003/04 av supporterne til Coventry.  Den allsidige 22-åringen har vært på banen 40 ganger og scoret tre mål denne sesongen, og han har i tillegg pådratt seg syv gule kort.  Warnok er på utlån til Highfield Road fra Liverpool, hvor hans kontrakt løper ut etter denne sesongen.

 

Steven Gillespie viser seg fram

Toppscoreren på Liverpools U19-lag Steven Gillespie(bildet) er for tiden på en ”turné”, hvor han prøvespiller for andre klubber.  Nylig var han en uke hos West Ham, hvor han også fikk spilt en reservelagskamp mot Ipswich.  Scouseren spilte hele kampen sammen med spillere som Pavel Srnicek, Don Hutchison og Steve Lomas, og scoret det andre målet i 2-0 seieren på hjemmebane.  Gillespie var som kjent en av syv juniorspillere som ikke fikk ny kontrakt med Liverpool.

Hannover 96 og Abel Xavier er blitt enige om å kansellere kontrakten som portugiseren nylig skrev med den tyske klubben.