Heskey: - Ønsker ikke å gå

Emile Heskey sier før dagens kamp at det vil knuse ham hvis han må forlate Anfield. Trio tatt ut til Englands-troppen. Owen står over i dag? Unggutter trekker til seg interesse fra andre klubber.

Emile Heskey returnerer til Leicester med blandede følelser. Spissen er en av dem som har blitt sterkest kritisert de siste 20 månedene, og det er ingen hemmelighet at de røde nesten lot ham gå til Middlesbrough mens transfervinduet var åpent i januar. Heskey, som vokste opp som Liverpoolsupporter, har ikke vært immun for kritikken og sier at det bare er noe han må prøve å riste av seg. En ting er imidlertid sikkert sier han før dagens kamp: - Avisskriveriene kommer ikke til å tvinge meg ut av Anfield. Han legger likevel til at han frykter den dagen han eventuelt må gå: - Det vil virkelig såre meg dersom jeg må forlate Liverpool. I hele livet har det kun vært to klubber for meg, nemlig Leicester og Liverpool. Det var tøft å forlate Leicester. Å forlate Liverpool vil bli enda tøffere. Heskey er imidlertid også realist: - Etter å ha røket ut av UEFA-Cupen går mange av oss mot en usikker fremtid, innrømmer spissen som faktisk eier aksjer i Leicester.

 

Trio for England – Owen utelatt

Michael Owen var ikke med i Englands landslagstropp mot Sverige som ble tatt ut i går. Det er også en indikasjon på at han ikke kommer til å være i aksjon på Walkers Stadium i dag, selv om Liverpool har signalisert at skaden hans ikke er så alvorlig som man først fryktet. Med i troppen er imidlertid Jamie Carragher, Steven Gerrard og Emile Heskey. I dag morges ble det for øvrig også kjent at Sven Göran Eriksson har skrevet under en to års forlengelse av kontrakten sin med England. Etter mange måneders spekulasjoner om svenskens fremtid, som toppet seg de siste dagene, har det blitt jobbet hardt i FA for å feie all tvil til side før sommerens EM-sluttspill.

 

Seier og tap for juniorene

Steven Gillespie scoret hans 21. mål for sesongen da de røde slo Sunderland 2-1 i sesongens siste hjemmekamp. David Raven scoret vinnermål ti minutter før slutt etter at Gillespie hadde gikk hjemmelaget ledelsen etter ca et kvarter. Flere av spillerne på U-19 laget har trukket til seg interessen fra andre klubber etter at de ble kjent at ingen av dem får fornyet tillitt. Toppscorer Gillespie skal prøvespille for West Ham, mens Adam Flynn skal vise seg frem for Wycombe. Vaughan og Andy Wright har fått tilsvarende avtaler med henholdsvis Blackpool og Stoke.

U-17 ble hardt straffet mot Crewe og tapte 4-3 etter å ha ledet 2-0 og 3-1. Vårt yngste juniorlag spilte til tider stor fotball og hadde tilsynelatende full kontroll. Men da Crewe utlignet litt heldig til 3-3 10 minutter før slutt, klarte de å utnytte en feil i sluttminuttene til å ta med seg alle poengene hjem i vår siste U-17 kamp på Akademiet. Måscorere var Phil Townley, Francis Smith og Karl Noon.