Houllier: - Jeg fortsetter neste sesong

En presset manager slo i går tilbake mot kritikken og sier han regner med å fortsette i Liverpool uansett resultater ut sesongen. United v LFC ikke TV-kamp i England.

Før avreise fra Frankrike i går møtte en optimistisk Gérard Houllier pressen. Manageren valgte ikke akkurat å tone ned støyen rundt klubben den siste tiden med ordene om at han regner med å få fortsette uansett resultater resten av sesongen. For det første er det oppsiktsvekkende at manageren velger å sette mer press på styret med slike uttalelser.  For det andre er verdt å legge merke til at han nå velger å snakke mye om sin egen rolle og posisjon. Normalt styrer han pressekonferanser med jernhånd. I går passet det tydeligvis godt å snakke om sine egne ambisjoner som trener og manager. Her er det han sa:

 

- Torsdagens resultat var et hardt slag i ansiktet både for meg og klubben. Men jeg er sterk og erfaren nok til å ta slik ting. Det er ingen sjanse for at jeg kommer til å trekke meg i sommeren. Det står enkelt nok ikke på agendaen. Andre bestemmer riktignok om jeg fortsetter etter sommerferien. Alt jeg kan si er at, ja, jeg regner med å fortsette. I en ideell verden ville jeg gjerne ha avsluttet karrieren min i Liverpool, og jeg har enda ikke gitt opp den drømmen.

 

Om sesongen uttaler Houllier:

- Vi har hatt en forferdelig sesong preget av skader og noen dårlige dommeravgjørelser. For øyeblikket ligger vi på fjerdeplassen, vi er fortsatt med i kampen om Champions League kvalifiseringen. Vi er et ungt lag som har blitt eldre og har opparbeidet oss enda mer styrke og rutine til bruk for neste år. Jeg mener vi vil utvikle oss ytterligere. Styret ser de samme tingene. Folkene der har imponert meg med sine menneskelige kvaliteter. De har vært fantastiske og jeg setter stor pris på det.

 

United på lørdag – påskekampene enda ikke bekreftet

Da Sky Sports tok ut ny TV-kamper i går unnlot de røre oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool 24. april. Kampen sendes dermed ikke på TV i England, noe som nesten er uhørt, og spilles altså på en lørdag med avspark klokken 16.00. Dette betyr etter alle solemerker at kampen også vises på Canal+ den dagen.

Påskeprogrammet er imidlertid enda ikke bekreftet. Liverpool gikk i dag ut og bekreftet at de enda ikke er tatt noen avgjørelse på om oppgjøret Arsenal-Liverpool skal flyttes til søndag og vises på TV. Dermed kan de enda ikke bekrefte om hjemmekampen mot Charlton 2. påskedag spilles som oppsatt eller flyttes. En avklaring vil trolig komme rett over helgen.

 

U-19 spiller mot Sunderland på Akademiet i dag, mens U-17 spiller mot Crewe i sesongens siste kamp. U-19 gutta har som kjent alle blitt løsslatt fra i sommer og spiller for en fremtid en annen plass enn på Anfield med tre kamper igjen på terminlista. Kampen mot Crewe er den siste kampen for U-17 laget ettersom det neste sesong kun vil være en U-18 liga.