Houllier misfornøyd med sesongen

Gérard Houllier innrømmer i et intervju med Sky Sports i dag at han er svært misfornøyd med årets sesong, men han tror fortsatt at han er i stand til å ta de røde til topps. Stephen Warnock diskuterer sin fremtid med Houllier i kveld.

Liverpool-manager Gérard Houllier innrømmer i et intervju med Sky Sports i dag at han er misfornøyd med årets sesong, men at han likevel forventer å få fortsette i jobben minst en sesong til.

 

På direkte spørsmål om han vil være Liverpool-manager også i august, svarte Houllier: - Jeg tror definitivt det. Jeg har jo en kontrakt. Men jeg forstår spekulasjonene. De er en del av den moderne fotballen. Men jeg føler meg sterk, og ønsker å kjempe for å få klubben tilbake i toppen, ikke minst fordi jeg meget skuffet over årets sesong.

 

Houllier velger imidlertid å se fremover, og insisterer på at alle spekulasjonene omkring hans fremtid i klubben ikke bekymrer han. Han fastholder at spekulasjonene ikke skal få distrahere han fra å utføre jobben sin, ei heller hindre ham i å nå de målene han har satt for sin tid i klubben.

 

- Som lag har vi støtt på flere forskjellige problemer denne sesongen, men jeg tror at laget vil vokse på motgangen, og at vi på et eller annet tidspunkt vil vinne ligaen sammen, uttaler en offensiv Liverpool-manager.

 

- Jeg ønsker ikke å gå i detaljer på hva vi akter å gjøre fremover, men det første nå blir å fokusere på de fem kampene vi har igjen, for å redde inneværende sesong. Jeg er direkte misfornøyd med måten vi har blitt slått ut av cupene på, likeså måten vi har falt av på i ligaen. Men trass i alle våre problemer kjemper vi i alle fall om en fjerdeplass. La oss nå først prøve å avslutte sesongen på best mulig måte, og deretter kan vi begynne å se på fremtiden, legger han til.

 

Houllier legger ikke skjul på at både han og spillerne er skuffet over inneværende sesong, men franskmannen akter altså å bli ved sin post for å snu den negative trenden ved neste korsvei.

 

- Jeg tror spillerne er stolte av å bære Liverpool-trøyen, og de har vært meget skuffet over egen form og prestasjoner denne sesongen. Charlton-kampen var ikke bra. Vi presterte slett ikke opp mot det vi kan. Nå har vi en ypperlig mulighet til å vise at vi kan bedre mot Fulham på lørdag.

 

- I likhet med supporterne er vi ekstremt skuffet med vår sesong, og vi ønsker å slå tilbake. Så vi kan nesten ikke vente på at neste sesong skal komme. Når det blir, vil avhenge av hvordan vi avslutter denne sesongen. La oss se om vi kan ta fjerdeplassen, sier han, og har da selvsagt det faktum at Champions League-kvalifiseringen trolig starter før ligapremieren i tankene.

 

- Jeg tror definitivt at vi har et lag, og en plan for hvordan vi vil spille, som kan ta oss til topps. Men naturligvis er nå spekulasjonene verre rundt Liverpool enn rundt klubber som har hatt gode resultater. Det er helt naturlig at det blir slik når resultatene ikke går din vei. Men jeg ønsker å slå tilbake mot kritikerne, da jeg er langt fra fornøyd med det som har skjedd denne sesongen, avslutter Liverpool-manageren.

 

Warnock i møte med Houllier i kveld

Som vi skrev i ettermiddag, tyder dagens uttalelser fra manager Houllier på at Stephen Warnock kan bli tilbudt en ny kontrakt med Liverpool, etter å ha vært utlånt til Coventry denne sesongen. Warnocks kontrakt med de røde utløper som kjent etter sesongslutt, men Coventry-manager Erick Black avslører nå på Midlands-klubbens hjemmesider at den lovende unggutten skal ha et møte med Liverpool-manageren i kveld, for å drøfte sin fremtid.

 

- Vi vil snart få høre hva det blir til med Stevie Warnock, fordi han holder møte med Gérard Houllier i kveld, skal Coventry-bossen ha uttalt på en pressekonferanse i dag.

 

- Vi må finne ut hva Houllier har å si til Stephen først. Dersom han får vite at han har en fremtid i Liverpool, kommer han neppe hit på permanent basis slik vi ønsker, bedyrer Black.