Houllier: - Vi fortjente seieren!

Liverpool-sjefen mente de røde fortjente seieren over Wolves, til tross for at seiersmålet kom på overtid. Houllier mente seg også snytt for et nytt straffespark. Dramatisk da Riise båret av banen med hodeskade i sluttsekundene.

Manager Gérard Houllier mente at Liverpool fortjente seieren over bortesvake Wolves i dag, trass i at seiersmålet kom lovlig sent. Houllier var også forbannet på dommeren, som fratok de røde et tilsynelatende soleklart straffespark da Emile Heskey ble meiet ned bakfra av Jody Craddock i det han skulle skyte alene med Paul Jones midtveis i første omgang.

 

Liverpools manager mente at de røde hadde storparten av spillet i andre omgang, og slo fast at dette var tre meget viktige poeng for klubben.

 

- Folk bør ikke syte etter dette, for av og til har vi spilt bra og ikke fått med oss poeng i det heletatt. Vi fortjente å vinne denne kampen, fordi vi holdt det gående og aldri gav opp, mener Liverpool-manageren.

 

- Det var vanskelige spilleforhold, men hadde vi fått et tidlig mål har jeg på følelsen dette hadde blitt en annerledes kamp. Det var tre fortjente poeng, men den sterke vinden hjalp ikke akkurat på spillet. Vi viste styrke og karakter i denne kampen, og fortjente den sene scoringen, gjentar Houllier.

 

- Ikke spør meg om straffesparksituasjonen, for da vil jeg bare bli veldig, veldig sint! Hvordan kan linjemannen påstå at det der ikke var et straffespark. Både han og dommeren var for langt unna situasjonen. Det var et soleklart straffespark. Emile Heskey ble skadet som en følge av fellingen, og haltet i resten av omgangen. Dommere kan sørge for at managere får sparken med slik dømming. Hvor mange soleklare straffespark har dommerne egentlig oversett denne sesongen, spør en undrende franskmann.

 

 

John Arne Riise fikk en hard smell i de dramatiske sluttsekundene og ble båret av banen.

 

Hodeskade for John Arne? 

Tormod Riise har overfor TV2-Sporten i kveld avkreftet at John Arne Riise har pådratt seg en alvorlig kneskade. Det skal istedet dreie seg om en kraftig smell i bakhodet, og Liverpools klubblege vil foreta nærmere undersøkelser av venstrebacken nå i kveld.

 

Etter kampslutt oppstod det rykter om en kneskade som følge av at lfc.tv hevdet Riise hadde fått en stor ispose om kneet i det han ble båret i garderoben. Kommentator Steve Hunter hevdet imidlertid i forkant av situasjonen der Riise ble skadet, at nordmannen ble slått med knyttneven med vilje av en Wolves-spiller i de hektiske overtidsminuttene. Om skaden har sammenheng med dette slaget har vi ikke klart å bringe på det rene.