Hvorfor Kewell og Heskey ble byttet ut

Harry Kewell var syk i forkant av kampen mot Wolverhampton, mens Emile Heskey fikk seg en smell tidlig på Anfield. Liverpool i Senior Cup i morgen. Ny dato for reservene.

Heskey og Riise på skadelisten

Harry Kewell var syk i forkant av lørdagens 1-0 seier mot Wolves, og Gérard Houllier berømmet austalieren som insisterte på at han ønsket å spille kampen.  Det var antydning til piping på stadion da Kewell ble byttet ut etter en times spill, men det hadde da sin naturlige forklaring.  Emile Heskey ble byttet ut samtidig, og manageren begrunnet det med at angriperen hadde fått seg en smell i 1.omgang og man ønsket ikke å risikere en forverring av skaden.

Heskey og John Arne Riise ble sjekket på Melwood i dag, etter at nordmannen fikk seg en skikkelig trykk i bakhodet helt mot slutten av kampen.  Ubekreftede rapporter sier at venstrebacken ikke skal ha pådratt seg noen hjernerystelse.  Liverpool reiser senere i uka til Marseille for å spille returkamp i UEFA-Cupen.

 

Liverpool møter Runcorn

I den en gang så sagnomsuste Liverpool Senior Cup spiller i morgen Liverpool og Runcorn semifinale på Halton Stadium i Widnes.  Liverpool benytter i denne turneringen sitt U19-lag.

 

Reservelagskamp 13.april

Reservelagskampen som skulle vært spilt i Sunderland forrige uke er nå berammet til tirsdag 13.april kl 20.00.  Hjemmekampen mot samme motstander, som var terminfestet til i dag, har ikke fått noen ny dato.