John Arne på beina igjen

John Arne Riise sier til liverpool.no at han håper å kunne spille neste kamp mot Marseille. Nordmannen fikk en smell i bakhodet i kampen mot Wolverhampton.

En John Arne Riise med hodepine, og litt preget av at han fikk en stygg smell i bakholdet i sluttsekundene mot Wolverhampton, kunne noen få timer etter kampen fortelle liverpool.no at han håper å kunne spille neste kamp i Marseille:  - Jeg husker svært lite av det som skjedde, og de første minuttene i etterkant av smellen.  Slik jeg oppfattet det var det Paul Ince som falt opp på meg etter en duell, og jeg fikk hans kne i bakhodet.  Det gjorde veldig vondt, og jeg kjenner det fortsatt godt.  Det tok meg nok en drøyt tyve minutter i garderoben før jeg var nogenlunde meg selv igjen.  Jeg synes vi vant en fortjent seier, selv om det avgjørende målet først kom på en corner på overtid.

Liverpool vil følge nordmannen nøye de nærmeste dagene for ha å full kontroll på at han er helt klar av smellen i hodet innen neste kamp, som er returen mot Marseille førstkommende torsdag.  Riise tok seg uansett tid til et kort møte med en norsk delegasjon på lørdag kveld, som bl.a. inneholdet landslagstrener Åge Hareide og hans assistent Stig Inge Bjørnebye.  De to var tilstede på Anfield, og fikk se venstrebacken gjøre sin andre bra kamp på fire dager.