Josemi kneskadet

Liverpools høyreback kan være ute av spill til februar. Chris Kirkland snart tilgjengelig igjen. Tre unggutter forfremmet til Melwood.

Operasjon for spanjol?

Ifølge Liverpools hjemmeside har nyervervelsen José Miguel Gonzales Rey, eller bare Josemi, vært plaget av en kneskade i det siste.  Han er nå blitt anbefalt av klubbens lege å oppsøke en kirurg for å få undersøkt om det er nødvendig med en operasjon.  Dersom høyrebacken må under kniven ventes han å være satt utenfor spill i opptil seks uker.

 

Keeper snart tilbake

Det er bedre nyheter for Chris Kirkland.  Keeperen er tilbake i trening etter sin ryggskade, og ventes å være tilbake i førstelagstroppen i løpet av den neste uka.

 

Guthrie, O’Donnell og Peltier til Melwood

Forrige sesong var det ingen røde som ble forfremmet fra Liverpools ungdomsakademi, og til førstelagstallen på Melwood ved sesongslutt.  Nå skal det sies at enkelte allerede var blitt flyttet opp, men det ble likevel brukt som et eksempel på manglende talentutvikling hos de røde.

Nå har LFC bestemt at tre spillere på klubbens U18 skal begynne å trene sammen med stjernene fra og med neste sesong.  Det er den hardt arbeidende sentrale midtbanespilleren Danny Guthrie, den store midtstopperen Danny O’Donnell, og allsidige Lee Peltier(bildet).  Guthrie kom fra Manchester United da han ikke lenger fikk tillit der, O’Donnell er hentet fra lokal amatørfotball, mens Peltier er flasket opp i klubben ungdomsavdeling.

Trener på U18-laget, John Owens, hadde dette å si om forfremmelsen:  - Vi har skriver kontrakt med alle unggutter av et visst potensial.  Disse tre har bevist gjennom kamper og den daglige treningen at de har potensial, og de viser nå at de faktisk oppfyller sitt potensial.  De har vært svært stabile på U18-laget uke etter uke, og de har vist den innstillingen som må til.