Kaptein Gerrard?

Steven Gerrard kan få æren av å lede England til kamp mot Sverige i onsdagens privatlandskamp. Stevie G meget fornøyd med at Svennis fortsetter på landslaget.

Med skade forfall fra David Beckham og Michael Owen, kan Steven Gerrard bli midlertidig kamptein for England i morgendagens landskamp i Sverige. Det vil i så fall bli en drøm som går i oppfyllelse for Liverpoolspilleren.

- Det vil være veldig stort for meg dersom jeg får den æren. Manageren har imidlertid ikke bestemt seg enda og jeg må bare vente å se. Dersom jeg blir valgt vil det være en drøm som går i oppfyllelse, selv om det kun er snakk om en vennskapskamp.

 

Steven Gerrard er ellers meget fornøyd med at Sven Göran Eriksson forlenget kontrakten sin med England. I helgen forlenget Svennis med to år etter et massivt mediekjør de siste ukene hadde linket ham til Chelsea kommende sesong.
- Han er den beste mannen England kunne fått i denne jobbet, og jeg er meget fornøyd over at han nå har forlenget kontrakten, sier Liverpools kaptein. Alle spillerne er enige med meg og jeg tror også hele nasjonen mener det samme. Dette er som et stort løft for oss alle før EM-sluttspillet til sommeren. Vi har nå alle ingrediensene på plass for å gjøre et vellykket mesterskap, oppsummerer Gerrard.