Kapteinen spiller andre omgang

Steven Gerrard skal spille andre omgang for reservelaget i kveld. Laget for øvrig er også svært sterkt. Varierende resultater for røde i Frankrike.

Det bekreftes nå at Steven Gerrard vil spille andre omgang av kveldens reservelagskamp mot Wolverhampton. Liverpool stiller et sterkt lag, med mange av de unge ligacupheltene fra start, men uten Antonio Nunez.

Liverpools startoppstilling:
Paul Harrison
David Raven
Stephen Warnock
Stephane Henchoz
Zak Whitbread
Darren Potter
Richie Partridge
John Welsh
Neil Mellor
Robbie Foy
Mark Smyth

Innbyttere:
Steven Gerrard
Paul Willis
David Mannix
James Smith
Ryan Wilkie

Liverpool.no kommer med en sluttrapport fra kampen ca. kl. 22.30.

Skryt til HK
Rafael Benitez, som nettopp gikk ut og sa at Harry Kewell trenger å komme i bedre form, skryter av australieren etter helgas kamp.
- Han fungerte godt i rollen mellom midtbanen og spissene. Pasningsspillet var bra. I tillegg gjorde han en god figur da han ble flyttet ut på vingen i andre omgang. Nå trenger han bare å følge opp dette i flere uker på rad, så blir det bra. Jeg har sagt før at Kewell er en god spiller, understreker spanjolen.

Rapport fra den franske fronten
I likhet med Liverpool-spillerne som er utlånt til engelske klubber, opplevde de røde i den franske fremmedlegionen varierende resultater i siste serierunde. Av Alou Diarra, Anthony Le Tallec og Bruno Cheyrou var det bare sistnevnte som fikk starte for sitt lag, som er Lens. De spilte uavgjort 1-1 borte mot Nice. Anthony Le Tallecs St. Etienne slo derimot sin motstander, Bastia, 3-0, men det skjedde med nylig restituerte Le Tallec på benken. Bruno Cheyrou er på sin side helt ute av det i Marseille, og han satt ikke engang på benken denne runden. Til slutt tar vi med at også Liverpools neste mesterligamotstander, Monaco, sliter med å avgjøre sine kamper. De siste ligakampene har de spilt uavgjort.