Kirkland ute for resten av sesongen

Chris Kirkland blir ikke spilleklar mer i 2003/04, og mister også EM i Portugal. Steven Gerrard er blant de nominerte til Årets Spiller. Steve Warnock kan få ny kontrakt.

Sesongen over for Kirky

Gérard Houllier kunne i dag bekrefte at Chris Kirkland ikke blir klar av sitt vristbrudd i tide til å kunne spille mer for Liverpool denne sesongen.  En håpet i det lengste at keeperen ville bli friskmeldt i begynnelsen av mai, men så er altså ikke tilfellet:  - Chris vil ikke spille mer denne sesongen.  Han vil ikke bli friskmeldt i tide.  Jeg tror heller ikke han blir klar til EM-sluttspillet.  Han er veldig uheldig fordi jeg er sikker på at han hadde kommet med i troppen til England.

Patrice Luzi har ikke trent siden han fikk en fingerskade for reservene på tirsdag, og selv om keeperen ikke har brukket fingeren som man først fryktet hersker det litt usikkerhet om han blir klar innen lørdag.  19-åringe Paul Harrison vil bli reserve dersom Luzi må kast inn håndkleet.

Steve Finnan vil ikke bli spilleklar til møtet med sin gamle klubb Fulham til lørdag.  Høyrebacken har slitt med en skulderskade, men vil være tilgjengelig til neste kamp mot Manchester United.

 

Stevie G en av 6 kandidater

Spillerne selv har valgt ut sine kandidater til Årets Spiller og Årets Unge Spiller for 2003/04.  Det er verdt å merke seg at nominasjonen baserer seg på stemmer som er sendt inn ved nyttårstider.

Årets Spiller vil bli en av denne sekstetten(tilfeldig rekkefølge):  Thierry Henry, Alan Shearer, Steven Gerrard, Jay-Jay Okocha, Patrick Vieira og Frank Lampard.

Dette er de som kjemper om å bli Årets Unge Spiller:  John Terry, Wayne Rooney, Glenn Johnson, Shaun Wright-Phillips, Scott Parker og Kolo Toure.

 

Warnock blir på Anfield?

Steve Warnock har tilbrakt årets sesong på lån til Coventry, hvor han ble kåret til Årets Spiller av supporterne på Highfield Road.  Det var ventet at den allsidige spilleren, som helst befinner seg på venstresiden av forsvaret eller midtbanen, ville forlate Liverpool nå som hans kontrakt med de helrøde løper ut til sommeren.  I dag gir imidlertid Gérard Houllier andre signaler, og antyder at fremtiden til scouseren likevel kan være på Anfield:  - Vi vil ønske å bringe ham tilbake.  Jeg er sikker på at klubben vil ha samtaler med ham.  Ut fra rapportene har han gjort det veldig bra hos Coventry.