Kirkland ute med ryggskade!

Jerzy Dudek står mellom stengene i morgen, da Chris Kirkland har fått nye problemer med ryggen. Warnock inn for Partridge. Nytt tidspunkt for Liverpool v Manchester United. Dommer ”debuterer” på Anfield.

Dudek tilbake

Chris Kirkland har fått en del kritikk for sitt keeperarbeid i det siste, men et mulig bytte av førstekeeper hos Liverpool kom likevel brått.  Fra Anfield meldes det nemlig nå at Kirkland ikke har kunnet trene de siste par dagene p.g.a. en ryggskade, og at Jerzy Dudek vil stå mot Portsmouth i morgen.  Kirky er også tvilsom til søndagens kamp mot Newcastle.  Unggutten Paul Harrison har ikke blitt med reservelaget til Nottingham i dag, og forventes å være reserve mot Pompey.

 

Bytte på reservelaget

Uvisst av hvilken grunn så har Liverpool gjort en forandring på den lagoppstillingen man oppga for det reservelaget som møter Nottingham Forest kl 20.00 i kveld.  Stephen Warnock går inn for Richie Partridge på midtbanens venstrekant.

Laget blir dermed: Luzi; Raven, James Smith, O’Donnell, Whitbread; Wilkie, Welsh, Potter, Warnock; Foy, Smyth.  Reserver: Lancaster, Danny Smith, Danny Guthrie, Karl Noon, Conal Platt.

 

Tidlig avspark for LFC v MU

Kampen mellom Liverpool og Manchester United på Anfield lørdag 15.februar er flyttet frem noen timer, til kl 13.30 norsk tid.  Kampen sendes både på Canal+ og Sky Sports.

 

29-åring dømmer i morgen

Mark Clattenburg skal i morgen dømme kampen mellom Liverpool og Portsmouth.  Mannen i sort er bare 29 år gammel og gjør sin første sesong i Premier League.  Han har ikke tidligere dømt Liverpool, man var pipeblåser da Portsmouth tapte 1-0 mot Blackburn på Ewood Park.  I den kampen ga han gult kort til gjestenes Ricardo Fuller, for å ha prøvde å filme seg til et straffespark, men omgjorde siden beslutningen etter å ha sett på video fra hendelsen.