Klar for spill

Sammen med Neil Mellor, er Jon Otsemobor (bildet) spilleklar for reservelaget i kveld. Det samme gjelder nyresituerte Vladimir Smicer og Salif Diao. Graeme Souness skryter av Liverpool.

Inntil nå har det hersket usikkerhet om hvorvidt Neil Mellor og Jon Otsemobor i det hele tatt fikk spille mer for Liverpool denne sesongen, etter å ha returnert fra mislykkede utlånsopphold hos henholdsvis West Ham og Bolton. I dag kom beskjeden om at, ikke bare kan de spille denne sesongen, de kan spille allerede i kveldens reservelagskamp mot West Bromwich! For Mellors del er reservene de eneste han kan spille for før sommeren, mens Otsemobor har fått tillatelse til å spille for førstelaget i tillegg.

Tilbake etter skader
To andre som returnerer til spill for reservene i kveld, er Salif Diao og Vladimir Smicer, som begge er tilbake fra skader. Sistnevnte ser iallfall lyst på framtida.
- Jeg gleder meg til å komme tilbake i spill igjen, etter å ha lagt ned hardt fysisk arbeid de siste ukene. Forhåpentligvis kan jeg bli aktuell for de siste kampene til førstelaget, for Liverpool trenger alle mann, mener tsjekkeren.
Liverpools reservelag mot West Bromwich i kveld: Paul Harrison, Jon Otsemobor, David Raven, Carl Medijani, Zak Whitbread, Salif Diao, Vladimir Smicer, Darren Potter, Neil Mellor, Michael Foley og Robbie Foy. Innbyttere: Daniel O'Donnell, Paul Willis, Danny Guthrie, Phil Townley og Karl Noon.
Kampstart er klokka 20:00.

Imponert Souness
Blackburns manager Graeme Souness vet at Liverpool kan bli nervøse på eget gress. Derfor var planen i går å tette igjen bak og håpe på at det ville skje. Det må kunne sies å ha slått feil.
- I stedet var Liverpool strålende, 4-0 var på ingen måte flatterende. Vi har spilt mot alle topplagene, men ingen har gjort det mot oss, som Liverpool gjorde i går, skryter den tidligere Liverpool-manageren.