Klart for festdager i Florø

Alt ligger an til festdager i Florø når Liverpool Old Boys kommer på besøk fredag. Fortsatt er det billetter igjen til kampen. Team news: Michael Thomas inn for Ronnie Whelan.

Florøs Top Dogs, Tage Herstad og Per Øyvind Helle har travle dager for tiden og jobber på spreng for å få alt klar til helgens ”Liverpool-festival” i Florø. Med noen av Englands mestvinnende spillere gjennom tidene på plass, bra musikk og et stort antall tilreisende supportere fra inn og utlandet, lover arrangørene topp underholdning både på og utenfor banen. En entusiastiske Tage sier til liverpool.no at dette blir tidenes ”Liverpool-happening” i Norge, og håper mange som enda ikke har kjøpt kampbillett kjenner sin besøkelsestid når Bruce Grobbelaar, Phil Neal og David Fairclough inntar Vestlandet til helgen. De som enda ikke har kjøpt billett kan gjøre dette på stadion før kamp. Billettprisen er kr 150,- per hode.

 

Team News

Lagoppstillingen i kampprogrammet vil få minst en endring i forhold til det som har gått i trykken. Fra før måtte Davide Johnson melde avbud på grunn av sykdom. I går ble det klart at Michael Thomas må ta plassen til Ronnie Whelan på midtbanen. Ronnie måtte dessverre melde pass i siste øyeblikk. Paul Walsh, som skadet seg i helgens old-boys turnering i Sheffield, har fått ei hestesprøyte og stiller som avtalt!

 

Slik blir programmet

En kortversjon av et hektisk program i Florø denne helgen ser slik ut:

 

Fredag

Konvolutter med diverse billetter kan hentes på Victoria Hotell i sentrum av Florø fra og med torsdag. Også til bankett på Knutsholmen er det trykket opp billetter. Oppmøte blir kl 17.15. En av båtene må gå to ganger, derfor blir siste avgang ca kl 18.30. Det er kort vei til puben for dem som må vente – og det vil uansett være god tid til å rekke arrangementet. Alle båter går fra Fugleskjærskaia. Banketten har vært utsolgt en stund. Diverse puber og utsteder i Florø vil bidra til å sette alle som ikke skal til sjøs i riktig Liverpool-stemning.

 

 

Lørdag

Matchday. Dagen starter med Supportertreff på Haavebua (ved Quality Maritim Hotell) klokken 11.00. Fra det tidspunktet er det også ”happy hours”. På treffet blir det liv og fart frem til ca 15.00. Foruten masse Liverpool-musikk og videoer, vil Nicky Alt (forfatter av ”Boys From the Mersey”) og Frode Øverli (Pondus) signerer bøker. Et ekstra trekkplaster blir helt sikkert to ekte replicas av FA-Cupen og UEFA-Cupen. En offisiell representant fra klubbmuseet på Anfield kommer med de to pokalene sammen med spillerne fredag. Vi kommer også til å ha en tradisjonell ”Question and answer” med et par av spillerne.. Supporterklubben blir også representert med en stand (inkludert litt souvenirsalg). Møt opp!

 

Avspark for kampen er satt til Tippekamptid, altså klokken 16.00. Det tar kun tre minutter å gå fra treffet til Stadion. Five-a-side kampen mellom medlemmer av Supporterklubben og Alan Kennedy & Co. starter ca 15.30.

Senere på kvelden spiller Det Betales på Haavebua (samme sted som Supportertreffet). For de som har billetter, åpner dørene ca 21.00. Liverpool-bandet ”White Lightning” (irskinspirert musikk) varmer opp.

 
Søndag

Mange reiser hjem, men en god del blir også igjen til mandag. For dem er vakre Svanøy et alternativ. Til avslutningsbanketten er det fortsett mulighet til å få billetter. De koster kr 550,- per stk og kan bestilles direkte fra Svanøy Hjortesenter på telefon 57 75 21 80 / email: [email protected]. Her blir det servert en utmerket 3-retters middag og spillerne vil bli utfordret i diverse aktiviteter – blant annet bueskyting!

Transport må ordnes selv. Vi anbefaler båt fra kaien midt i sentrum klokken 15. Da har man god tid til å se seg omkring før middagen starter. Til returen kan plass med spillerbåten ordnes.

 

Arrangøren opplyser til slutt at det fortsatt er ledige rom ved Åsgården Motell, telefon 57 75 23 00. Skulle det være som er uklart ved ankomst, eller før den tid kan Tage Herstad kontaktes på telefon 41541481, eventuelt Per Øyvind på telefon 40402905.