L4 legger inn bud – Liverpool vurderer salg?

Liverpool Football Club har kveld lagt ut en melding som trolig betyr at den har mottatt er bud på klubbens aksjer. Vi kan eksklusivt bekrefte at det er den amerikanske forretningsgruppen L4 som står bak budet på fotballklubben.

Sent søndag kveld la Liverpool ut følgende melding på sin offisielle hjemmeside:

 

RULE 2.10 ANNOUNCEMENT - RELEVANT SECURITIES IN ISSUE

Liverpoolfc.tv 05 December 2004 

  In accordance with Rule 2.10 of the City Code on Takeovers and Mergers, the Club confirms that it has 34,823 ordinary shares of £5 each in issue. There are no other relevant securities in issue. 

The Liverpool Football Club and Athletic Grounds PLC

 

5th December 2004.

 

The Takeover Panel finner vi følgende melding:

 

Liverpool Football Club (oppført som objekt) - The L 4 Group (A consortium formed by Mike Jeffries and Stuart Ford) (oppført som byder).

 

Etter torsdagens stormfulle årsmøte på Anfield, hvor styret bekreftet at det jobbes med flere aktuelle alternativer for å tilføre frisk kapital, virker det nå som at den amerikanskbaserte forretningsgruppen L4 har lagt inn et bud. Dette bekreftes på The Takeover Panel. Etter det vi forstår vil L4 komme med en offisiell uttalelse om saken sin i morgen.

 

Det er ukjent hva tilbudet innebærer for Liverpool, men slik vi tolker det kan budet være basert på rene penger på de nåværende aksjene - og ikke basert på en aksjeutvidelse slik bla Steve Morgan har skissert. 

 

Kunngjøringer av den typen LFC har lagt ut på sin hjemmeside er vanlige i forbindelse seg med oppkjøp eller forsøk på oppkjøp.