Lagoppstillingen i Florø

Det er bare uker igjen til tidenes ”Liverpools Happening” på sommerstid i Norge! Det skjer i Florø i tidsrommet 16-19. juli. Sjekk lagoppstillingen. Bli med på røde dager på Vestlandet!

Med kun uker igjen til Liverpool Old Boys inntar Norge og Florø offentliggjør vi nå lagoppstillingen til det gjestende laget. Det er nok å si at hvis disse gutta tar med seg alle medaljene de har vunnet opp gjennom tidene, kommer de ikke igjennom sikkerhetskontrollen!

 

Liverpool Old Boys XI
Bruce Grobbelaar

 

Phil Neal—Gary Gillespie—John Wark—Alan Kennedy

 

Paul Walsh—Jimmy Case—Ronnie Whelan—Mark Walters

 

David Fairclough—John Durnin

 

Playing Manager: Roy Evans

Playing (f***ing) Assistant manager: Tage Herstad

Innbyttere: Terry McDermott, Nicholas Allt, Frode Øverli

PS: Vi sender varme tanker til David Johnson som har fått hjerteproblemer og dessverre ikke kan komme som planlagt. Norgesvennen sier fra sykesenga at han er på bedringens vei, og lover å komme ved neste korsvei. God bedring, Davvo lad!

 

Slik bestiller du billetter
Det er fortsatt billetter igjen til fotballkampen (mot Florø Old Boys) og konserten med The Betales. Begge disse arrangementene finner sted lørdag 17.6 og koster henholdsvis kr 150,- og kr 160,-. Søndag tar vi med spillerne til idylliske Svanøy hvor det serveres 3-retters middag og blir øksekasting, pil og bogeskyting (florøsk), en nærmere kikk på hjortefarmen, etc. Pris: kr 550,- per hode + transport. Påmeldingsfrist: 8.juli.

Bankett fredag: Vi har fått 20 ekstrabilletter til banketten Knutholmen fredag kveld. Ta kontakt så raskt som mulig hvis du er interessert. Prisen for dette er kr 350,- pluss transport.

--> Send påmelding til: [email protected]

 

For de som har bestilt og som venter på giro, vil dette bli sendt ut til uken. Etter at giro er betalt kan diverse billetter hentes på Hotell Victoria i Florø.

 

Overnatting

Dette kan ordnes via www.vestkysten.no eller ved å ringe Tage på tlf 41541481 (vennligst ingen tekstmeldinger).

 

Vinnere til 5-a-side

Vi har nå plukket ut de ti navnene som skal få spille klassisk 5-a-side kamp mot de røde heltene før hovedkampen starter. Dommer er selvsagt Mr. Bill Shankly (in the sky). De heldige vinnerne er: Hans Endestad, Frode Bøe, Knut Elvatun, Torbjørn Utne, Jan Thore Stenvold, Egil I. Pettersen, Per Tore Magnussen, Helge Sørensen og Frank Edvardsen. Dere må da huske shorts og fotballsko. For spørsmål ta kontakt med [email protected] eller Tage (41541481).

 

Legg ferien til Vestlandet og bli med på uforglemmelig dager i Florø!

 

Tidligere oppdateringer:
Florø 2
Florø