Liverpool enige med Portsmouth om Diao-lån

Salif Diao går til Fratton Park, dersom han selv vil. El-Hadji Diouf linket til spanske klubber. Michael Owen spiller allerede i morgen.

Liverpool letter lønnsbudsjettet(?)

Ifølge Liverpool Daily Post er Liverpool enige med Portsmouth om en 1-årig låneavtale for Salif Diao.  Spilleren har selv ikke gitt noe svar på henvendelsen, men de helrøde har gitt et så klart hint til afrikaneren om at de ønsker ham vekk fra lønningslista at det vil være overraskende om 27-åringen ikke skifter klubb i 2004-05.

 

El-Hadji Diouf er en annen man på Anfield synes å være beredt til å få ut.  Helst gjennom en permenent overgang, hvor man er villig til å godta under halvparten av de £10M som ble betalt til franske Lens for to år siden, eller ved en eventuell utlånsavtale.  Malaga og Real Betis skal være aktuelle klubber, og hvor Betis skal ha antydet at man ønsker å låne afrikaneren for en sesongen med en eventuell mulighet til kjøp ved den avtalens slutt.

 

Owen mot Wrexham

Liverpools første pre-season kamp i morgen mot Wrexham vil sørge for om lag £160.000 i inngangspenger for den konkurstruende klubben i nordlige Wales.  Det vil være første gang man har utsolgt hus, 15.500 tilskuere, siden man bygde ny tribune i 1999.

LFC har innledet et nokså nært samarbeid med Wrexham, hvor man denne sesongen skal spille sine reservelagskamper på Racecourse Ground.  Michael Owen har sine røtter i nordlige Wales, hvor han også bor, og skal ha bedt spesielt om å få spille morgendagens kamp til tross for at han nettopp er tilbake i trening etter Euro 2004.  Det vil nok i så fall kun bare dreie seg om noen få minutter på gressteppet.