Liverpool Legends Tour- bestill billetter!

I juli blir det Liverpool-dager i Florø, hvor spillere som Bruce Grobbelaar og Phil Neal sitter sitt preg på byen. Nå kan du bestille billetter – og legge inn bud på en plass på Legends-laget!

Slik bestiller du – dette koster det

Det er naturligvis begrenset med plasser på en del arrangementer, og du bør derfor ikke vente for lenge med å bestille. På de mest attraktive trekkplastrene har vi reservert et visst antall plasser til våre medlemmer:

 

1)      Kampbillett (lørdag) – kr 150,-

2)      Det Betales (lørdag – 18 års aldersgrense) – kr 160,-

3)     Hjortesenteret på Svanøy (søndag). Opplev ex-stjernene i pil og bogeskyting og øksekasting på blink, 3-retters festmiddag basert på lokale råvarer. Barservering. Pris kr 550,- per pers (+ transport. Usikkert enda)                          

 

Banketten på Knutholmen (fredag) er nå helt utsolgt!

 

Det blir også andre diverse arrangement hele helgen. Ha dette i bakhodet når dere planlegger oppholdet. Dette er aktiviteter som passer for ALLE aldersgrupper. Det blir satt opp alternative konserter (gratis) fredag kveld til de som ikke kommer med på banketten, samt søndagen.

 

For bestilling, send en email til: [email protected]. Du vil da motta en kort bekreftelse (i uke 26) på om du har fått plass på ønsket arrangement. Senere vil du motta en giro som må betales innenfor fristen for å opprettholde plassen.

 

Spill på lag med Grobbelaar & Co?
Til inntekt for en veldedig sak tar vi nå i mot bud på å spille på samme lag som Bruce Grobbelaar, Phil Neal og David Fairclough og de andre stjernene. Høyeste bud vi mottar før 10. juli får plass på Liverpool-laget, nest høyeste bud får plass på Florø-laget. Dette er en ”once in a lifetime” mulighet til å spille på lag sammen med heltene dine. Budene kan sendes til: [email protected] og oppdateres her.

 

Foreløpig er bud på kroner kr 2000 mottatt som høyeste bud (16/6).

 

I uken 26 offentliggjør vi hvem av medlemmene som får spille i forkampen (5-a-side) mot Alan Kennedy & Co!

 

Overnatting:

Dette kan ordnes via www.vestkysten.no eller ved å ringe Tage Herstad på telefon 41 54 14 81 (vennligst ikke send tekstmeldinger om dette) eller email: [email protected]

 

Korte hovedpunktene i det som skal skje:

A – Returkamp mellom FSK Old Boys og Liverpool Old Boys (Frode

Øverli og Davy Wathne som linjedommer?).

B - 15-minutes of fame kamp (15 min ”five-a-side” forkamp til hovedkampen

mellom Liverpool-spillere og medlemmer av Supporterklubben som kjøper billett til hovedkampen)

C - Liverpool-spillerne er trenere på en liten fotballskole for Aldersbestemte lag.

D - Uformell Liverpool Legends femkamp (søndag) - dart, fisking, øksekast, bueskyting (på villmarksleiren Svanøy), balltriksing.

E - ”Liverpool” (Engelske) dager i Florø – Beatles/Irsk musikk og pints-priser. 

på utestedene, et Liverpool-band til Florø - (kanskje venstrekjøring og!)