Liverpool opp på 4.plass

Det går mot en utrolig spennende innspurt om fjerdeplassen i Premier League. Etter dagens kamper er det kun antall scorede mål som skiller Liverpool og Newcastle. Houllier lettet - Jones skuffet. Wolves-manageren mener Craddock tok ballen.

Liverpool er oppe på den viktige fjerdeplassen på tabellen etter dagens serierunde, men med knappest mulig margin. Newcastle vant nemlig 3-1 over Charlton, og det betyr at både Liverpool og Newcastle nå står med 45 poeng og 11 plussmål. Liverpool innehar imidlertid fjerdeplassen fordi de har scoret et mål mer, 42 mot Newcastles 41. Det går dermed mot en riktig thrilleravslutning på ligasesongen.

 

 

 

Lettet Houllier

Liverpool-manager Gérard Houllier fortalte Sky Sports at han var en lettet mann etter Sami Hyypiäs sene seiersmål på Anfield i ettermiddag. 

 

- Den sterke vinden gjorde forholdene vanskelige, og det ble vanskelig å få flyt i spillet. Den bidro til å jevne ut forskjellen mellom lagene. Vi spilte ikke særlig bra,  og Wolverhampton var gode på kontringer og avslørte oss på hurtigheten når Henri Camara satte fart på beina. Så vi må si oss godt fornøyd med resultatet, uttalte han.

 

- Det var tre sårt tiltrengte poeng, og selv om avgjørelsen ikke falt før helt mot slutten, hadde jeg hele tiden troen på at vi skulle få uttelling for presset vårt. Det var vårt angrep mot deres forsvar i hele andre omgang. Vi fortjente poengene ut i fra innsatsen vi la for dagen. Vi ga aldri opp, og fortsatte å spille vårt spill, la han til.

 

Skuffet Jones

Houlliers kollega – gjestenes manager – Dave Jones, var imidlertid ikke like glad etter kampen. Han mente hans lag hadde vært skikkelig uheldige som ikke fikk med seg det ene poenget, men sa seg godt fornøyd med sitt lags innsatsvilje.

 

- Det ble en forferdelig avslutning på kampen for oss. Vi inviterte de til å presse oss mot slutten, men likevel føler jeg ikke at vi fortjente å tape på denne måten, sa han.

 

- Sammenlignet med forrige helg, da vi virket helt ut av det og tapte stort for Villa på hjemmebane, var dette mye bedre. Man må være på tå hev hele tiden for å få med seg poeng på dette nivået, og mot Villa var vi bare helt utenfor. Vi gjorde våre saker mye bedre i dag.

 

- Jeg syntes ikke Paul Jones hadde mye å gjøre, og vi skapte de beste sjansene. Kenny Miller og Henri Camara var en håndfull for deres midtstoppere. I det minste satte vi i alle fall en skikkelig støkk i Liverpool i dag.

 

Når det gjelder straffesituasjonen, så er det verdt å merke seg at Jones så den med helt andre øyne enn Houllier og hans spillere.

- Ved første øyekast fra sidelinja, virket det som vi var litt heldige som ikke fikk straffe mot oss. Det så ut som om Jody Craddock felte Heskey. Men Heskey skulle ha scoret. I stedet ventet han, og nesten inviterte til taklingen. Og nå, når jeg har sett situasjonen om igjen på tv, mener jeg Rob Styles hadde rett. Craddock tok ballen.