Liverpool ute av EM

Liverpools to siste gjenværende representanter i EM, Vladimir Smicer og Milan Baros, røk ut torsdag kveld.

Liverpools to gjenværende representanter i EM, Milan Baros og Vladimir Smicer, er ikke lenger gjenværende. Etter å ha slitt og skapt få sjanser mot Hellas hele den målløse kampen, tapte Tsjekkia til slutt etter en scoring på et såkalt "silver goal" i siste sekund av første ekstraomgang.

Milan Baros hadde en stor sjanse og jobbet og slet samfulle 105 minutter mot et defensivt og godt organisert gresk lag. Ved en anledning kjempet han seg også fri, men satte ballen like til side for venstre stolpe. Mål ble det derfor ikke, og Liverpool-spissen må dermed nøye seg med fem mål i dette EM-et. Dette betyr at Michel Platini fortsatt troner alene på toppen i statistikken over antall EM-kamper på rad med scoring. Fem mål kan likevel vise seg nok til å sikre toppscorertrofeet.

Vladimir Smicer startet på sin side ikke kampen, men kom inn for en skadd Pavel Nedved da det var spilt 40 minutter. Deretter gjorde han en god figur, selv om han ikke helt klarte å fylle hullet etter tsjekkernes kaptein og største stjerne. Begge Liverpool-spillerne kan uansett være veldig godt fornøyd med sin egen innsats i såvel denne kampen som i mesterskapet som for øvrig!