Liverpool venter på Morgan

Steve Morgan er ventet å uttale seg i dag. Shearer tror Liverpool og Newcastle vil kjempe om 4.plassen. Milan Baros tilbake for Tsjekkia. Mikael Forssell linket til Anfield.

Morgan vil informere om sine planer?

Ifølge engelske aviser har Steve Morgan gitt signaler om at han kan komme til å bringe en redegjørelse i dag angående hans planer om å investere i Liverpool FC.  Kilder nær milliardæren Morgan kunne i går fortelle at Liverpoolsupporteren skal ha tilbudt formann David Moores å stå som garantist for en aksjeutvidelse verdt £50M.

Liverpool sendte i går ut en kort pressemelding, etter at engelsk media brukte mye spalteplass om den nye maktkampen rundt klubben:  ”Styret i Liverpool har lagt merke til nylige pressespekulasjoner, og kan bekrefte at man ikke har mottatt noen henvendelser om overtakelse av klubben fra noen potensielle tilbydere.”

En nokså intetsigende uttalelse, siden det synes klart at Morgan ikke har planer om å kjøpe ut Moores, men heller sørge for at formannen ikke lenger har suveren majoritet og at han selv får øket sin aksjepost og også sin innflytelse gjennom en plass i styret.

Fortsettelse følger…

 

- Det står mellom Liverpool og Newcastle

Alan Shearer ble etter helgens kamper sitert på at ”det står mellom Liverpool og oss, og jeg ønsker ikke at det skal avgjøres i den siste kampen”.  Målkongen til Newcastle mente i denne sammenheng kampen om 4.plassen i Premier League, og at han dermed trodde at lag som Charlton, Birmingham og Aston Villa ikke ville være med helt inn.  ”Folk har sagt at dette vil dreie seg om to klubber, og jeg tror at det fortsatt vil være slik.  Resultatet mot Charlton var svært viktig for oss, og det var også viktig at vi gjorde en spillemessig god kamp. 

Liverpool møter som kjent nettopp Newcastle hjemme i den siste kampen, og Shearer tror det kan bli avgjørende:  ”Det vil bli kjempet helt til den siste kampen på Anfield, og jeg hadde helst sett at vi foran den kampen hadde en ledelse på fire poeng over dem.”

 

Milan med mot Irland

Milan Baros er med i den tsjekkiske troppen til privatlandskampen mot Irland til neste uke.  Dette betyr at angriperen er tilbake i landslagstroppen for første gang siden benbruddet i september, etter at 22-åringen spilte en viktig rolle på mannskapet som imponerte på veien mot EM-sluttspillet i Portugal til sommeren.

 

Liverpool jakter enda en angriper?

Agenten til Mikael Forssell, Vincenzo Morabito, sier til Sky at Liverpool er en av flere klubber som er interessert i 23-årige finnen.  ”Liverpool og Newcastle er veldig interessert i ham dersom Chelsea er villig til å selge.  Fulham er også det.  Han har utført mirakler under sine låneopphold i Borussia Mönchengladbach og Birmingham, slik at vi har mange muligheter.”

Liverpool er ventet å hente inn toppscoreren i fransk liga, Djibril Cissé hos Auxerre, til sommeren.