Malaga neste for Diouf?

Malaga har kontaktet LFC om en overgang for Diouf. Følelsen over å være utslått er vanskelig å beskrive, sier Baros. Edgar Davids linket. Dato for Benitez-mekling. Diao utelatt igjen.

Liverpool Daily Post skriver at Malaga har vært i kontakt med Liverpool om en overgang for El Hadji Diouf. Senegaleseren ankom Anfield fra Lens for £10,5M etter VM i 2002, men har mislykkes med å slå igjennom i den røde trøya. ”The Serial Killer” har kun scoret seks mål på 81 kamper for LFC, og har ofte kommet i fokus for usportslig opptreden, spesielt da han spyttet på en Celtic-supporter under en UEFA-cupkamp i Glasgow i mars 2003. 23-åringen har tidligere blitt linket med en overgang til Marseille. Diouf står nå uten draktnummer etter at Djibril Cissé tok over trøye nummer ni, noe som kan gi indikasjoner på at spilleren er på vei bort. Liverpool skal være villig til å godta et bud på £3M for angriperen, men muligens må Merseyside-klubben også komme til en ordning med Diouf om kompensasjon for de to gjenstående årene av kontrakten. Malaga har nemlig ikke mulighet til å matche spillerens nåværende lønn. Spanjolene kan lette på den økonomiske byrden ved å foreslå en byttehandel inkludert en overgangssum som involverer midtbanespilleren Miguel Angel, men Benitez antas å tro at Malaga-spilleren ikke innehar de nødvendige kvalitetene som trengs i Liverpool-stallen. En annen mulighet er å la Diouf gå på en sesongs utlån før man gjør overgangen permanent.

 

Baros svært skuffet

Milan Baros hadde problemer med å beskrive følelsen av å bli slått ut av EM på Silver Goal-regelen, eller det nærmeste man kommer Golden Goal siden Hellas scoret vinnermålet på siste ballberøring i første ekstraomgang. Toppscorertittelen blir kun en fattig trøst for 22-åringen.

- Kanskje i løpet av et par dager kan jeg glede meg over å ha blitt turneringens toppscorer, men det er ikke slik jeg føler i øyeblikket. Nå tenker jeg bare på Hellas-kampen. Vi er så skuffet over å ikke komme til finalen. Det er vanskelig å beskrive følelsen. Vi var så nærme en finaleplass, men nå må vi reise hjem. I de fire første kampene hadde vi noe flaks, men ikke denne gang. Vi traff tverrliggeren og skapte noen sjanser, men uheldigvis misbrukte vi dem. For meg er ikke dette godt nok. Å bli toppscorer kan ikke kompensere for dette.

 

Edgar Davids linket

Skysports.com melder at Liverpool er den siste av to Premier League-klubber som ønsker seg Edgar Davids. Den nederlandske midtbanespilleren er tilgjengelig på fri transfer etter at han forlot Juventus og ikke maktet å skaffe seg permanent kontrakt med Barcelona. På torsdag avslørte 31-åringen at Tottenham hadde vist sin interesse, men nektet å identifisere den andre klubben. Likevel skal italienske Inter være favoritter til å sikre seg Davids. Spilleren vil trolig ta en avgjørelse om sin framtid i løpet av de nærmeste dagene.

 

Dato for Benitez-mekling

17. juli sies å være datoen Rafael Benitez og Valencia skal møtes i håp om å komme til økonomisk enighet. Hvis partene ikke finner en løsning, er rettssalen neste skritt.

 

Diao utelatt igjen

I morgen spiller Senegal VM-kvalifseringskamp mot Zambia i Dakar. Nok en gang er Salif Diao utelatt fra troppen grunnet formsvikt. Diouf er fremdeles uaktuell grunnet karantene.