Malaga-spillere i kikkerten

Benitez skal ha forhørt seg om fire Malaga-spillere. Kinesere inn i Thai-avtale? Thai-avtale kun et ”røykteppe”? Stevie G hadde ett krav. Kirkland glad for at Gerrard blir og for å være i Erikssons fremtidsplaner.

Manuel Ruiz Hierro, teknisk direktør i Malaga, bekrefter overfor den spanske sportsavisen Marca at Rafael Benitez er interessert i lagets defensive midtbanespiller Miguel Angel Lozano. 25-åringen spilte sist sesong 35 kamper, der av en som innbytter, for Andalusia-klubben. Katalaneren, som tidligere har vært i Levante og Barcelona, scoret tre mål på 34 avslutninger, hadde ingen målgivende og pådro seg fem gule kort sist sesong.

- De har spurt om situasjonen hans, men ikke kommet med noe økonomisk tilbud, uttaler Hierro. Miguel Angel kan ses på som en eventuell partner til Steven Gerrard på midtbanen.

Rafa skal ifølge Malagas reservelagstrener Antonio Tapa, en nær venn av Benitez, også ha forhørt seg om midtstopperen Alexis Ruano (18), backen José Miguel González "Josemi" (24) og keeperen Juan Calatayud (24). ”Josemi” har vært linket til Real Betis og Atletico Madrid. Alexis har juniorlandskamper for Spania. Calatayud er reservekeeper på La Rosaleda.  

 

Kinesere inn i Thai-avtale?

Paiboon Damrongchaitham, formann i GMM Grammy, hevder han har sikret seg økonomisk støtte fra en investor i Kina for å danne et konsortium til oppkjøp av 30% av aksjene i Liverpool. Begge skal ta egen formue, og selskapene skal ikke være involvert. Paiboon ser også etter mulige samarbeidspartnere i Japan, Singapore, Sør-Korea, Vietnam og India. Han vurderer å skaffe penger til klubben ved å selge aksjer til ”en million thailendere” for £1,35 per stykk. Han har ingen bakgrunn innen fotball, men kjenner til varemerkebygging og hvordan få maksimalt ut av dets potensial i Asia.

 

Thai-avtale kun et ”røykteppe”?

Les Lawson, sekretær i Liverpool FC official supporters’ club, tror kun at Thailand-forhandlingene er et ”røykteppe” for en allerede signert avtale.

- Jeg tror de antagelig har fortalt Steven Gerrard om hvem som skyter inn penger. Klubben ønsker å holde kortene tett inntil brystet. Hvis de mot slutten av sesongen hadde sagt at en avtale var i havn og fått et bestemt beløp til å handle spillere for, ville prisene fyke i været. Jeg tror de kommer til å kjøpe spillere for så å annonsere avtalen senere, uttaler Les Lawson til Liverpool Daily Post. Liverpool FC har nektet å kommentere saken.

 

 

Stevie G hadde et krav

Rick Parry forteller at det eneste Steven Gerrard krevde under helgens samtaler var å skifte draktnummer fra 17 til 8.

-Det eneste Steven ba om da vi pratet sammen i helga, var å få trøye nummer åtte neste sesong. Vanligvis ville man kanskje forsøkt å unngå endringer av draktnumre etter at den nye hjemmedrakten var lansert, men han ville veldig gjerne ha trøya og slik situasjonen var, var vi mer enn glad for å gi den til ham, sier Parry.

 

 

Kirkland glad for å være i landslagsdiskusjonen

Chris Kirkland, som gikk glipp av EM grunnet et håndleddsbrudd, er glad for å høre at han er aktuell hos  landslagssjef Sven-Gøran Erikssons til VM-kvalifiseringen, som starter til høsten.

- Det var en uheldig tid å bli skadet på, men det var en fin oppmuntring å høre at jeg er i trenerens planer. Neste sesong vil jeg like å forbedre resultatene mine på Anfield og spille flere kamper enn jeg gjorde det siste året. Jeg ser frem til en mer konkurransepreget kamp om en plass på laget, uttaler keeperen.

 

- Gerrards meddelelse gir alle et løft

23-åringen er i likhet med andre Kirkland svært henrykt over å høre at Steven Gerrard fortsetter karrieren i Liverpool.

- Det er godt å se slutten på alle de latterlige overskriftene og ryktene. Det er fantastiske nyheter for klubben. Det vil gi alle i garderoben en skikkelig stimulans.