Målscorer Mellor positivt overrasket

Liverpool leter etter nye angrepspillere, men Neil Mellor ønsker å få fortsette å kunne score mål. Avgjørelse om Jon Otsemobor denne uka.

The Boy Mellor – helten foran The Kop

Neil Mellor har sine kritikere, men 22-åringen kan uansett slå i bordet med solide tall denne sesongen.  På åtte starter og tre innhopp har han scoret fem mål.  Faktisk har alle kommet foran The Kop, og 2-1 scoringen mot Newcastle var det første nettkjenningen i 1.omgang.  Fulltrefferne mot Middlesbrough(2), Arsenal og Olympiakos har også vært viktige for et rødt lag på vei mot avansement i cuper og poeng i ligaen.  For en som lever av å finne nettmaskene er dette bra sifre.

Snaut to uker før transfervinduet åpnes, og det ventelig vil komme minst en ny angriper til Anfield, ønsker ”The Boy Mellor” bare å få muligheten til å fortsette å gjøre det han kan best, nemlig å score mål:  - Jeg håper kan kan ta vare på denne sjansen med begge hender.  Fansen og spillerne har vært veldig positive siden jeg kom på laget, og jeg ønsker bare å få være utpå der og fortsette å score.

- Jeg er blitt litt overrasket over meg selv over hvor bra det har gått.  Jeg vet at jeg gjorde det bra på reservelaget og har bare prøvd å overføre den samme innstillingen til førstelaget, hvor jeg tror at jeg kan score i hver kamp.  Jeg vet at min spillestil gjør at jeg har kritikere, men det er ikke noe som jeg bryr meg om.  Jeg vil bare fortsette å prøve å komme til sjanser, og forhåpentligvis greie å sette dem.

- Jeg kan ikke forandre den jeg er.  Jeg er en målscorer og for meg dreier det seg om å komme inn i straffefeltet og ta vare på sjanser.

 

Crewe vil ha 21-åring

En ny låneperiode for Jon Otsemobor i Crewe løper ut i og med bortekampen mot Queens Park Rangers 28.desember.  Crewe ønsker å knyttet til seg den offensive høyrebacken på permanent basis, og ifølge lokale kilder skal Liverpool ha godtatt et tilbud av moderat størrelsesorden.  Otsemobor har også tidligere gitt utrykk for at han er interessert i å ha en fast tilværelse på Gresty Road, men andre klubber som f.eks Reading skal ha vist interesse.  Manager Dario Gradi, hos Crewe, sier imidlertid at man nå vil søke en snarlig avgjørelse angående scouseren:  - Noe vil skje denne uka.  Jon har frist denne uka til å bestemme seg.  Han har en agent som jobber for seg, men vi har ikke hørt fra ham.”