Marseille vil ha Cheyrou

Franske Marseille sier på sin offisielle hjemmeside at de forhandler om en overgang for Bruno Cheyrou. Wrexham bekrefter at de har blitt enig med LFC om reservelagskamper.

Ikke overraskende ser det ut som om Bruno Cheyrou blir en av spillerne som forsvinner denne sommeren. Siden overgangen fra Lille for to år siden har midtbanespilleren aldri vært i nærheten av å bli fast inventar på laget. Marseille uttaler i kveld at det nå forhandles om en overgang tilbake til Frankrike for Bruno. Det er trener Jose Anigo som har uttalt seg optimistisk på vegne av klubben. – Forhandlingene er godt i gang, forteller han til OMTV. Han innrømmer imidlertid at ingen enda er skrevet under, men legger til at ”selv om overgangen ikke er i boks enda, ser det lovende ut”.

 

Wrexham får reservelaget
Det bekreftes fra Wales i kveld at Wrexham skal være hjemmearena for Liverpools reservelag kommende sesong. Avtalen er enda ikke underskrevet, men på klubbens offisielle hjemmeside uttaler managing director John Reames at de er muntlig enige med Rick Parry om det finansielle. De siste sesongene har Liverpool spilt på Deva Stadium i Chester. Det er 1 time og 19 minutter med tog fra Liverpool Central til Wrexham (inkludert ett togbytte).

 

SKY utfordrer BBC
Selv om det enda ikke er bekreftet, kommer SkySport trolig til å utfordre BBCs flaggskip ”Match of The Day” kommende sesong. Det ryktes at kanalen skal på luften med programmet ”Football First” på lørdagskvelden – før MOTD går på lufta. Sky planlegger å sende lørdagens toppkamp i sin helhet i opptak klokken 20.30 engelsk tid. På sin interaktiv digitale kanal vil de i tillegg legge ut et 45 minutters sammendrag av samtlige kamper den dagen. Med andre ord vil det bli mulig å velge ut et 45 minutters sammendrag fra hvilken som helst Premier League kamp lørdag kveld. Det er den nye TV-avtalen som åpner for dette.