Mexes uaktuell for Anfield uten Champions League

Agenten til Philippe Mexes sier at spilleren ikke har vært i kontakt med Liverpool, og at det kun er aktuelt med klubber som skal spille i Mesterligaen. Sinama-Pongolle og Mellor på topp for reservene.

Auxerre ønsker å selge Mexes

Agenten til Mexes, Olivier Jouanneaux, sier til BBC at sitatene fra Guy Roux, trener i Auxerre, om at midtstopperen er på vei til Liverpool er feil.  Han gjør det også klart at hans spiller kun vil vurdere overgang til en klubb som spiller i Champions League:  - Philippe vil ikke gå til Liverpool dersom de ikke kvalifiserer seg for Champions League.  Det er en hovedmotivasjon for ham å spille i Mesterligaen.

- Auxerre fortalte oss at de ønsket å selge Philippe til sommeren, men de har ennå ikke bestemt noen salgsum.  Da vi møttes på fredag ble ikke Liverpool nevnt av Roux, men Roux vil foretrekke at Mexes går til en engelsk klubben siden de ikke har de samme finansielle problemene som gjelder for Italienske klubber.  Først og fremst ønsker imidlertid Roux å skape konkurranse som vil heve overgangssummen.

- Philippe ønsker å spille for en trener med en sterk personlighet, og som kan hjelpe ham til å bli fast inventar på det franske landslaget.

 

Seniorspillere ikke risikert

Gérard Houllier har valgt å ikke la Vladimir Smicer være med i kveldens reservelagskamp mot Sunderland.  Tsjekkeren fikk i går sin første halvtime med førstelagsfotball etter en langvarig skade, og manageren vurderer tydeligvis at god trening fram mot neste kamp mot Fulham er den beste medisinen.  En kar som Bruno Cheyrou er heller ikke med til nordøst, og det er et ungt lag som skal forsvare 2.plassen i reserveligaen.  Det mest spennende vil se hvordan duoen Florent Sinama-Pongolle og Neil Mellor gjør det på topp.  Mellor scoret fire mål i sin første kamp for reservene denne sesongen mot West Bromwich, og målmaskinen trenger bare en scoring for å tangere toppscorer Mark Smyth denne sesongen.

Liverpools lag:  Luzi, Otsemobor, Raven, Medjani, Whitbread; Guthrie, Diao, Potter, Foy; Sinama-Pongolle, Mellor.  Reserver: Harrison, Peltier, O’Donnell, Wilkie, Townley, Noon.