Michael tilbake til helgen?

Owens hamstringsskade skal ikke være alvor og spissen kan være tilbake mot Blackburn. Cheyrou tatt ut for Frankrike! Cissé scoret to nye mål. Rykter rundt Houlliers fremtid.

Som tidligere nevnt skal ikke skaden Michael Owen pådro seg i torsdagens kamp mot Marseille være så alvorlig som først fryktet. Spissen måtte gå av banen etter 62 minutter etter å ha merket smerter i hamstringen. Fra Anfield blir det nå sagt at de regner med at spissen ikke blir ute mer enn i ti dager, og at han dermed kan være aktuell til søndagens oppgjør mot Blackburn.
Det er fortsatt usikkert om John Arne Riise stod over helgens kamp på grunn av nye problemer med lysken eller om han ble sagt ut laget. Nordmannen var heller ikke å se på benken på Walkers Stadium. Vi regner med at dagens pressekonferanse med landslaget vil gi en indikasjon på ståa.

 

Fransk uttak for Cheyrou

Bruno Cheyrou er et overrasket uttak i den franske landslagstroppen mot Nederland onsdag. Bruno har blitt dratt inn i troppen etter frafall fra Robert Pires og Patrick Vieira. I tillegg har også Steve Marlet måtte melde pass på grunn av skade.

Liverpoolaktuelle Djibril Cissé forsetter å score Le Championett. I går scoret han to ganger da Auxerre slo Toulouse 3-2. Toppscoreren har dermed laget totalt 24 mål på 32 kamper denne sesongen.

 

Hvem tar over for Houllier

Ryktene svirrer i engelsk presse om managerens fremtid på Anfield. Det lanseres flere kandidater til jobben som ny sjef i Liverpool dersom Houllier går av. En av de "heteste" teoriene som er at Houllier skal ta over som ”Technical Director” i det engelske fotballforbundet. Dermed kan han forlate Anfield med hodet hevet, skriver The Observer. Sunday Herald mener å vite at Portos Jose Mourinho skal være aktuell for flere engelske klubber, blant annet Liverpool. 40-åringen blir spådd en lysende karriere som trener etter å ha oppnådd gode resultater i Portugal de siste årene. Nylig slo de som kjent ut Manchester United fra Champions League. Liverpool.no ble i helgen fortalt at agenten til Rafael Benitez (Valencia) skal ha vært på tråden de siste ukene. Det er som alltid usikkert hva som ligger i disse skriveriene. Det eneste som er sikkert er at vi garantert vil bli servert flere i løpet av de kommende ukene.