Morientes går gjerne til Liverpool

Fernando Morientes blir sitert på at han er klar for en overgang til Merseyside, men at mye gjenstår før en avtale er i orden. Steffen Hofmann til salgs for £2M.

Rapportene om Liverpools interesse for Fernando Morientes forsterkes for hver dag, og nå blir også 28-åringen sitert på at han ikke vil ha noe i mot en overgang til Anfield:  - Å spille for Liverpool vil gjøre enhver spiller fornøyd, og de har en trener i Rafa Benitez som jeg alltid har verdsatt.  Det er imidlertid mange ting som gjenstår, og det vil bli klubbens avgjørelse.  Jeg har ikke snakket direkte med Rafa Benitez, men jeg vet at Liverpool ønsker meg og at de har gjort det kjent for min agent.

 

Ifølge Sky Sports virker ikke en mulig overgang til Monaco, hvor spilleren var på utlån forrige sesong og som det har vært spekulert i, å være særlig aktuelt:  - Jeg hadde en fin tid hos Monaco forrige sesong, men jeg har ikke hørt noe fra dem i det siste.  Situasjonen min for øyeblikket er vanskelig, men Madrid vet at du må gjøre noe med meg og ha samtaler om det.

 

Det var i går også rykter om at Liverpool snuser på Steffen Hofmann, kapteinen til Rapid Wien.  Agenten til Ludwig Koegl sier nå at han har vært i kontakt med de røde:  - Jeg har snakket med representanter for Liverpool og fortalt dem at Rapid skal ha £2M for Steffen.  Gerrard vil gå til Chelsea, slik at de er interessert i en ny sentral midtbanespiller. 

En agent som prøver å promotere sin spiller for en best mulig avtale, eller en spiller som Liverpool vurderer dersom Steven Gerrard skulle søke seg bort etter denne sesongen?  Det er et veldig åpent spørsmål for øyeblikket.